Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii dinamovişti, mustraţi de legendele clubului după ce i-au dat jos tricoul lui Sorescu: ”Nu sunt de acord cu gestul lor”

Suporterii dinamovişti, mustraţi de legendele clubului după ce i-au dat jos tricoul lui Sorescu: ”Nu sunt de acord cu gestul lor”

Dinamo București

Comentarii

Ionel Dănciulescu şi Claudiu Niculescu au discutat despre gestul făcut de suporterii lui Dinamo în urma înfrângerii cu Mioveni.

Dinamo a reuşit să obţină o primă victorie după mai bine de patru luni în etapa a 19-a, scor 1-0, împotriva Chindiei.

Dacă suporterii sperau la o a doua victorie la rââând, jucătorii lui Dinamo au dezamăgit şi au pierdut dramatic partida cu Mioveni.

Fotbaliştii conduşi de Pelici au marcat două goluri în prelungiri şi au ”furat” toate punctele din confruntarea cu Dinamo. În urma meciului, fanii ”câinilor” au fost foarte nemulţumiţi.

Atunci când s-a dus să discute cu ei, Deian Sorescu a fost dezbrăcat de suporteri, gest ce nu le-a picat bine legendelor din Ştefan cel Mare.

Ionel Dănciulescu a spus că incidentul a fost unul cu care nu este de acord, în timp ce Claudiu Niculescu a recunoscut că situţia nu i-a picat bine.

Suporterii dinamovişti, mustraţi de legendele clubului după ce i-au dat jos tricoul lui Sorescu

Le înţeleg supărarea, le înţeleg frustrarea, nemulţumirile, au dreptate 100%, dar nu sunt de acord cu gestul pe care l-au făcut.

Deian a demonstrat că e trup şi suflet pentru Dinamo, a făcut lucruri bune pentru echipă. Clar că nu se simte confortabil şi nu s-ar simţi nimeni să treacă printr-un moment de genul acesta.

Deian şi toţi jucătorii de la Dinamo vor putea să crească doar dacă vor avea suporterii alături de ei. Eu voi fi optimsit şi voi fi alături de Dinamo indiferent de situaţie.

Că este bine, că este rău, voi fi alături de această echipa toată viaţa mea şi voi încerca să ajut cum pot eu.

Dinamo e viaţa mea şi nu pot să mă dau la o parte când e vorba de Dinamo”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Au fost nişte imagini regretabile pentru că nimănui nu-i place să vadă astfel de imagini. Bine nu mi-a căzut nici mie, care am privit la TV, îţi dai seama că şi pentru el a fost o situaţie foarte urâtă, dar trebuie să fie puternic.

Eu cred că se pot salva, sistemul competiţional iată că ajută pe Dinamo. Lucrul cel mai rău e că play out-ul nu se mai joacă tur / retur, poate fi un dezavantaj mare”, a spus Claudiu Niculescu.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare