Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii lui Dinamo, moment special la meciul cu Academica Clinceni! Apariţie neaşteptată în "Ştefan cel Mare" VIDEO

Suporterii lui Dinamo, moment special la meciul cu Academica Clinceni! Apariţie neaşteptată în "Ştefan cel Mare" VIDEO

Fotbal

Comentarii

Suporterii lui Dinamo au pregătit un moment special la meciul din ultima etapă a sezonului regular cu Academica Clinceni. Evenimentul poartă denumirea "The Rise" şi, în acest fel, suporterii echipei Dinamo vor să protesteze în faţa legilor care interzic accesul în tribune din cauza pandemiei de coronavirus.

Balonul cu aer cald a fost înălţat deasupra peluzei "Cătălin Hîldan", iar fanii gazdelor şi-au încurajat favoriţii de acolo. Evenimentul poartă denumirea "The Rise" şi în acest fel, suporterii echipei Dinamo, vor să protesteze în faţa legilor care interzic accesul în tribune din cauza pandemiei de coronavirus.

"Astăzi, încercăm să ridicăm din ţărână un uriaş prăbuşit, un club imens de fotbal, căruia alţii i-au frânt şi i-au furat aripile. THE RISE este un eveniment fără precedent în istoria peluzelor din toată lumea. Stadioanele sunt închise, dar cei din teren trebuie să ştie că de fiecare dată am inventat ceva CA SĂ FIM ACOLO. Şi dacă porţile stadionului sunt închise, singura cale pe care putem ajunge acolo este din ceruri. De-acolo din înălţime, unde suporterii s-au aflat întotdeauna. Să nu rataţi transmisia meciului din seara aceasta!

CEL MAI MARE BALON cu aer cald care a fost văzut vreodată în România va fi ridicat în dreptul Peluzei Cătălin Hîldan, în timpul meciului. Băieţii din PCH împreună cu The Machine Man vor fi pe platforma de sub nacelă, pentru a susţine echipa. CEVA CE NU S-A MAI VĂZUT NICIODATĂ PE VREUN STADION." se arată în comunicatul peluzei "Cătălin Hîldan".

Articol postat de ANDREI BADEA

 

Afla mai multe despre: dinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare