Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii lui FC Argeş au ieşit la atac: "Pleacă Prepeliţă!". Nici fotbaliştii nu au scăpat: "Jucaţi fotbal sau plecaţi!"

Suporterii lui FC Argeş au ieşit la atac: "Pleacă Prepeliţă!". Nici fotbaliştii nu au scăpat: "Jucaţi fotbal sau plecaţi!"

FC Argeș

Comentarii

Suporterii echipei FC Argeş au luat atitudine faţă de toţi componenţii clubului piteştean.

FC Argeş a obţinut o singură victorie în ultimele şase etape de campionat, cea cu Dinamo, scor 2-1, iar fanii i-au luat colimator pe antrenorul Andrei Prepeliţă, jucători, dar şipe Viorel Tudose, unul dintre sponsorii echipei.

Mihai Ianovschi, principalul din acte, şi-a demisia în urmă cu câteva zile. Suporterii piteşteni cer demiterea lui Andrei Prepeliţă, tehnicianul fără licenţa PRO. 

"Rezultatele din ultimele etape, dar mai ales jocul mediocru al echipei noastre au pus pe gânduri o mare parte din cei ce conduc destinele Argeşului. Mihăiţă Ianovschi dovedeşte încă o dată că modul în care a fost crescut de tatăl şi bunicul său în spiritul alb violet îl obligă să iasă din scenă cu fruntea sus decât să se zbată în mediocritate.

În schimb, celălalt actor al acestui joc de prost gust încearcă din toate puterile să ţină cu dinţii de un post de care a demonstrat în mod constant ca nu este demn, norocul fiind de fiecare dată o invariabilă în atingerea anumitor obiective.

Galeria FC Argeş cere demiterea lui Andrei Prepeliţă

Ce deranjează cel mai mult este faptul că el are susţinerea din umbră a anumitor personaje dubioase ce încearcă să îşi facă imagine prin acest club. Peluza Nord Piteşti cere public «omului de cuvânt» de la primărie ca acum, în ceasul al 12-lea, să ia cât mai repede o decizie şi să îl demită pe Andrei Prepeliţă. Cerem de asemenea să nu mai permită ca oameni precum Tudose să iasă în faţă şi să vorbească despre echipă când aportul de capital tinde spre 0.

Dacă îşi doreşte cu adevărat să îşi facă imagine prin F.C. Argeş îl invităm pe domnul Tudose să vină cu investiţii serioase la echipă, că de vorbe şi planuri suntem sătui. Pleacă Prepeliţă! Nu putem trece cu vederea nici atitudinea jucătorilor noştri care par din ce în ce mai clar să joace pentru bani decât pentru ceea ce înseamna F.C. Argeş.

Vrem o schimbare în joc şi mentalitate şi ne dorim ca în următoarele meciuri să vedem din partea lor mai multă atitudine, determinare, şi dăruinţă, pentru că aici nu este orice club de expiraţi. Jucaţi fotbal sau plecaţi!", a fost comunicatul emis de Peluza Nord Piteşti.

FC Argeş joacă astăzi cu Academica Clinceni, ultima clasată, de la ora 14:30, în etapa a 24-a din Liga 1.

Afla mai multe despre: fc arges. prepelita 

viewscnt
Articole similare