Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Suporterii Stelei, de compătimit“. Discursul sincer al lui Andrei Vochin: ”Îi înţeleg şi îi compătimesc! Multe din ce a zis Chipciu cred şi ei” | EXCLUSIV

”Suporterii Stelei, de compătimit“. Discursul sincer al lui Andrei Vochin: ”Îi înţeleg şi îi compătimesc! Multe din ce a zis Chipciu cred şi ei” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

U Cluj a câştigat duelul cu CSA Steaua din Cupa României, scor 3-1.

Andrei Vochin, prima reacţie după discursul lui Chipciu

U Cluj a câştigat duelul cu CSA Steaua din Cupa României, scor 3-1. La finalul meciului de pe „Ghencea”, Alex Chipciu a lansat mai multe „săgeţi” la adresa „militarilor”. 

Andrei Vochin a comentat declaraţiile lui Chipciu şi, de asemenea, a avut un discurs despre situaţia suporterilor de la CSA Steaua. 

”(n.r. dacă reacţia lui Chipciu e prea dură sau prea exagerată) Sincer, nu. Îi înţeleg pe cei din galerie şi ei au mers pe ideea asta şi au ajuns în momentul ăsta sa înjure pe toata lumea, sunt într-o situaţie disperată şi îi inteleg. Săracii oameni, eu îi înţeleg, îi compătimesc.

De ce? Pentru că multe din ce a zis Chipciu cred şi ei dar nu pot să le spună. Primul echipament pentru sezonul ăsta cum să ţi dai cu roşu şi albastru peste numere albe... că nu se văd numerele de pe spate, dacă Steaua are un nume, un brand, e parte din imaginea ei... Sunt lucruri pe care suporterii le simt. M-am întâlnit şi eu şi mi-au explicat mie cum e cu istoria Stelei, mie îmi explicau... mie!”, a declarat Andrei Vochin la Orange Sport. 

Ce a declarat Alex Chipciu despre CSA Steaua

„Dacă asta e Steaua cu echipamentul ăsta fake...Din punctul meu de vedere e o echipă fantomă. Păcat de suporterii astia de Peluza Sud care e o peluza frumoasă, dar nimic mai mult. M-au înjurat de soră, de nevastă, de copii, că sunt sclavul domnului Becali. Aşa e, sunt. Sunt sclavul lui, iar ei sunt sclavii Armatei.

Din păcate, eu n-am simţit nimic pe teren. Din contră, copiii făceau poze cu mine. Şi jucătorii lor, dacă îi intrebai, erau fanii mei. Nu ca sunt eu fotbalist mare. Nu sunt fotbalist mare, dar s-au bucurat atunci cu noi.

Ghencea nu mai e Ghencea aia veche. Avea o istorie în spate. Acum e un stadion frumos, cu blocuri pe aici...Un stadion foarte frumos. Stema e frumoasă şi ea, dar echipamentele nu ştiu ce sa zic”, a declarat Alexandru Chipciu.

Alex Chipciu, atenţionat după discursul anti-CSA: „Când vorbeşti prea mult, ajungi să te expui şi să regreţi ce zici!” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: alexandru chipciucsa steauaandrei vochinfcsb 

viewscnt
Articole similare