Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii sunt în al 9-lea cer după vestea că vine Iordănescu la FCSB: „Am lacrimi de bucurie în ochi că eşti aproape să vii la Steaua”. UPDATE cu reacţia antrenorului

Suporterii sunt în al 9-lea cer după vestea că vine Iordănescu la FCSB: „Am lacrimi de bucurie în ochi că eşti aproape să vii la Steaua”. UPDATE cu reacţia antrenorului

Superliga

Comentarii

Gigi Becali vrea să-l aducă pe Edward Iordănescu la FCSB.

UPDATE:

Edi Iordănescu a postat un mesaj pe contul său oficial de Facebook.

„Salut. Nu am dat declaraţii publice şi nu am o poziţie oficială referitoare la informaţiile din spaţiul public din ultima perioadă. Toate la timpul lor. Pentru moment chiar nu am ce să anunţ/comunic. Vă rog să mă inţelegeţi şi respectaţi poziţia. Orice informaţie pe surse sau eventuală “declaraţie” a mea din spaţiul public este asumată de cine produce ştirea!! O zi bună”

Patronul FCSB-ului a confirmat în cursul serii discuţiile cu Edward Iordănescu, antrenorul care a făcut-o campioană pe CFR Cluj.

Suporterii lui FCSB sunt în al 9-lea cer. „Am lacrimi de bucurie în ochi că eşti aproape sa vi la Steaua. Voiam de mult să ajungi, dar nu în condiţiile puse de Gigi. Eşti bine venit. Doamne ajuta sa fie totul bine”, au scris fanii pe reţelele de socializare. 

Edward Iordănescu (43 de ani) este cunoscut drept un antrenor care vrea să conducă totul la nivelul unei echipe de club.

El a fost junior la Steaua şi fost fotbalist la formaţia roş-albastră. A mai evoluat ca jucător la Sportul Studenţesc, Panionios, Unirea Focşani, Rapid, Rocar, Alki Larnaca, Petrolul şi FC Vaslui.

Fiul legendarului Anghel Iordănescu a fost antrenor principal la Târgu Mureş, Pandurii, CSKA Sofia, Astra, CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş.

A cucerit titlul de campion în Liga 1 în sezonul 2020-2021 şi două Supercupe ale României în 2018 şi 2020. Iordănescu are şi o finală de Cupa Ligii în palmares cu Pandurii în stagiunea 2014-2015.

Ce a declarat Gigi Becali:

„Da, m-am înţeles cu Edi Iordănescu. Nu e 100%, dar sunt şanse mari să fie el. Nu este vorba de bani, ci de faptul că el vrea să controleze totul la echipă. Am fost de acord cu această condiţie.

Aşa va fi de acum înainte. Dacă ne înţelegem, mi-a spus că va avea telefonul închis începând de marţi. Adică el va lua toate deciziile. Eu nu mă mai bag la echipă şi i-am spus acest lucru.

De acum înainte va fi militărie la FCSB”

O să fie şi o clauză de reziliere. A vrut să aibă o asigurare că nu mă mai bag la echipă. Dar eu dacă i-am spus că nu mă mai bag, nu mă mai bag. Oricum… am obosit şi au fost grele ultimele zile.

De acum înainte va fi militărie la FCSB. O să fie dictatură. Edi Iordănescu o să facă dictatură” a anunţat Gigi Becali pentru Fanatik.

ALERTĂ! Gigi Becali schimbă antrenorul la FCSB: ”Da, ne-am înţeles! El va lua toate deciziile”

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare