Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Surprind pe toată lumea, dar ăsta e adevărul!" Piţurcă, o nouă aroganţă la adresa lui Becali

"Surprind pe toată lumea, dar ăsta e adevărul!" Piţurcă, o nouă aroganţă la adresa lui Becali

Superliga

Comentarii

Victor Piţurcă este susţinător declarat al CSA Steaua în "războiul" cu FCSB, iar fostul selecţioner profită de fiecare ocazie pentru a lovi în clubul lui Gigi Becali.

Întrebat de situaţia în care a ajuns Dinamo, după ce roş-albii au ratat intrarea în play-off, Piţi a vorbit despre Dinamo ca despre "cel mai mare club din România", în condiţiile în care Steaua nu joacă acum în prima ligă.

"Surprind pe toată lumea, dar Dinamo, aşa cum am mai declarat, în momentul ăsta e cel mai mare club din România, cum Steaua nu mai este în prima ligă. Deci, automat fotbalul este mai sărac dacă Dinamo nu este în play-off!", a declarat Victor Piţurcă.

Piţurcă a vorbit şi despre înfrângerea usturătoare suferită de FCSB pe terenul lui Lazio, scor 1-5, în Europa League.

"E diferenţă foarte mare! Imaginaţi-vă că la noi vin jucători străini din liga a cincea, a patra şi vedeţi ce înseamnă fotbalul românesc în comparaţie cu cel din Italia, Franţa sau Anglia. Am ajuns rău de tot. Nici nu ştiu dacă poţi să ajungi mai rău de atât, însă asta este situaţia. În viaţa oricărei Federaţii, în viaţa oricărei ţări, sunt momente grele, însă depinde cum treci peste aceste momente. Avem o şansă prin venirea lui Ionuţ Lupescu şi sper să reuşească, să fie el cel care va conduce fotbalul românesc", a spus Piţurcă.

Afla mai multe despre: piturcabecalimesajdinamofcsb 

viewscnt
Articole similare