Experiențe împreună.
You are here:

SURPRIZĂ | Avem încă un român în Serie A. Lovitura dată de un mijlocaş de doar 19 ani

SURPRIZĂ | Avem încă un român în Serie A. Lovitura dată de un mijlocaş de doar 19 anigalerie foto

Stranieri

Comentarii

Ricardo Farcaş (foto în portocaliu), un mijlocaş defensiv de doar 19 ani, va face parte din lotul lui SPAL pentru meciurile din Serie A. Farcaş a semnat cu SPAL în urmă cu un an, după ce a plecat de la Ajax U19.

Vom avea încă un jucător român în Serie A. Ricardo Farcaş, considerat un mijlocaş de perspectivă, a fost promovat la seniori de cei de la SPAL. Mijlocaşul de 19 ani a ajuns anul trecut în Serie A, dar în sezonul trecut a jucat pentru echipa de tineret.

Evoluţiile solide i-au făcut însă pe cei de la SPAL să-l treacă la seniori, alături de care se va pregăti pentru noul sezon din Serie A. Anunţul a fost făcut de impresarul acestuia, Cătălin Sărmăşan: ”Spal Ferrara l-a cooptat pe Ricardo Farcaş în lotul echipei de seniori. Fotbalistul român de 19 ani are de acum locul lui în vestiarul primei echipe şi va pleca în cantonamentul de la Tarvisio, acolo unde ferrarezii prăgatesc noul sezon de Serie A”, a scris acesta pe Facebook.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe