Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Barcelona şi Bayern, pe urmele unui fotbalist lansat de Mircea Lucescu

Surpriză! Barcelona şi Bayern, pe urmele unui fotbalist lansat de Mircea Lucescu

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi Bayern Munchen se află în cursă pentru transferul unui fotbalist plecat de sub comanda lui Mircea Lucescu, de la Dinamo Kiev.

Presa din Spania a aflat că Barcelona şi Bayern Munchen sunt interesate de un fotbalist, pentru care se luptă pe piaţa transferurilor. Este vorba despre Viktor Tsygankov (25 de ani), atacant lateral plecat de la Dinamo Kiev la Girona, în Spania.

Barcelona şi Bayern Munchen au pus ochii pe Viktor Tsygankov, plecat de sub bagheta lui Mircea Lucescu

Sub bagheta lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, evoluţiile lui Viktor Tsygankov l-au propulsat în atenţia Gironei, surpriza începutului de campionat în LaLiga. Catalanii l-au transferat, iar acum Barcelona şi Bayern Muchen sunt anunţate de spanioli drept interesate de atacantul lateral.

Xavi, antrenorul Barcelonei, îl place foarte mult pe Tsygankov, însă Bayern Munchen stă la pândă şi pregăteşte o ofertă cu care să-l tenteze să părăsească Spania pentru campionatul Germaniei. Viktor Tsygankov a fost transferat de Girona în ianuarie 2023, în schimbul a 5 milioane de euro, de la Dinamo Kiev.

Viktor Tsygankov a marcat un gol şi a livrat o pasă decisivă în opt meciuri jucate în acest sezon la Girona, surpriza din LaLiga, ocupanta locului doi în clasament, cu 25 de puncte, unul în spatele lui Real Madrid şi unul în faţa Barcelonei.

  • 22 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Viktor Tsygankov în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonabayernviktor tsygankovmircea lucescudinamo kiev 

viewscnt
Articole similare