Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Ce medicament foloseşte patronul lui Ludogoreţ pentru a se trata de coronavirus: "Se produce de mai bine de 60 de ani"

SURPRIZĂ | Ce medicament foloseşte patronul lui Ludogoreţ pentru a se trata de coronavirus: "Se produce de mai bine de 60 de ani"

Special

Comentarii

Kiril Domuschiev, patronul lui Ludogoreţ, a fost infectat cu coronavirus şi se află acum sub tratament. Omul de afaceri a dezvăluit şi cu ce medicament îşi tratează afecţiunea.

La începutul săptămânii, Kiril Domuschiev a ieşit pozitiv la testul pe care l-a făcut pentru COVID-19. Omul de afaceri a trecut imediat sub observaţia medicilor, iar Moţi, Grigore, Keşeru&Co au fost testaţi şi ei. Din fericire, au ieşit negativ.

Cum se tratează milionarul de coronavirus. Speră să se facă bine în două săptămâni 

La câteva zile distanţă, Kiril Domuschiev susţine că se simte bine şi laudă eforturile făcute de medici. Omul de afaceri este optimist şi speră că va scăpăa de coronavirus în maximum două săptămâni:

"Mă simt bine. Starea mea n-a suferit nicio deteriorare, datorită atenţiei excepţionale a echipei medicale. Cred că-mi vor îmbunătăţi starea şi mă vor face bine în scurt timp. Medicii nu refuză să trateze oameni, nu suntem bolnavi de ciumă. Cred că mă vor face bine în mai puţin de două săptămâni, dar într-o săptămână vom vedea dacă există o îmbunătăţire şi care este dezvoltarea bolii", a declarat Kiril Domuschiev, citat de Sportal.bg. 

La ce medicament reacţionează bolnavii de coronavirus. Domuschiev: "Eu aşa mă tratez"

Patronul lui Ludogoreţ a dezvăluit că medicii îi administrează hidroxiclorochin sulfat, la care coronavirusul ar reacţiona. Domuschiev spune că s-a inspirat din cercetările făcute de francezi, care au descoperit că bolnavii de coronavirus pot fi trataţi cu hidroxiclorochin sulfat.

"Am urmărit foarte mult poziţia medicilor şi oamenilor de ştiinţă francezi. Hidroxiclorochin sulfat s-a dovedit că este tratamentul numărul unu la pacienţii cu coronavirus. Eu aşa mă tratez. Din păcate, nu a fost de foarte mult timp importat în Bulgaria şi este foarte greu de găsit în farmacii. Autorităţile noastre trebuie să apeleze la producătorii de medicamente. Acesta este un medicament descoperit de mai bine de 60 de ani. Guvernul trebuie să ia contact cu Germania şi Austria. Am luat iniţiativa şi am luat legătura cu companiile farmaceutice, să-mi vândă Hidroxiclorochin sulfat şi să-l donez, pentru a ajuta mai multe persoane", a mai spus Domuschiev.

  • 950 de milioane de dolari este averea lui Domuschiev

Ce este hidroxiclorochinul sulfat, medicamentul la care ar răspunde coronavirusul

Hidroxiclorochinul sulfat este o variantă simplificată de Clorochină - un medicament contra malariei care a fost introdus în 1947 pentru tratarea bolnavilor. Hidroxiclorochina este un derivat de 4-aminochinolină şi este un medicament antimalaric.

Hidroxiclorochinul sulfat a început să fie însă produs tot mai puţin la nivel mondial, odată ce cazurile de malarie s-au împuţinat. Este motivul pentru care nu există în stocul celor mai multe ţări din Europa.  

Afla mai multe despre: kiril domuschiev 

viewscnt
Articole similare