Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ! CFR Cluj a luat un mijlocaş crescut de AC Milan! Transferul confirmat de italieni astăzi

SURPRIZĂ! CFR Cluj a luat un mijlocaş crescut de AC Milan! Transferul confirmat de italieni astăzi

CFR Cluj

Comentarii

Potrivit presei din Italia, jucătorul Marco Fossati ar fi fost împrumutat de Monza la CFR Cluj.

Monza, club patronat de miliardarul Silvio Berlusconi, l-ar fi cedat pe Marco Fossati în România, la CFR Cluj, anunţă jurnalistul Nicolo Schira.

”Transfer surpriză în această dimineaţă reuşit de românii de la Cluj. Au reuşit să obţină împrumutul mijlocaşului Marco Fossati de la Monza, jucător care era dorit atât în Elveţia, cât şi în Austria. În cele din urmă a ales CFR Cluj, urmând a efectua şi vizita medicală” anunţă sursa citată.

Marco Ezio Fossati are 28 de ani şi evoluază ca ”regista” aşa cum îl numesc italienii. Ca junior, Fossati a jucat la Internazionale Milano şi AC Milan. Între 2011 şi 2015, Fossati a fost jucătorul Milanului, dar a fost cedat sub formă de împrumut al diverse echipe, printre care Latina, Ascoli, Bari sau Perugia.

Între 2015 şi 2017, Fossati a evolaut pentru Cagliari, dar a fost cedat pentru un sezon şi la Verona. Mijlocaşul evolua pentru Monza, formaţia patrontă de Silvio Berlusconi, din 2019, marcând de trei ori în 46 de partide.

Fossati este fost internaţional de tineret italian, evoluând la nivelul U17, U18, U20 şi U21. Pentreu ”Azzurrini” el a strâns cinci selecţii fără să marcheze vreodată. A făcut parte din echipa cu care Monza a promovat din Serie C în Serie B. 

CFR Cluj, acord şi pentru Anas Tahiri

Nu ar fi primul transfer făcut în această perioadă de campioana României. CFR ar fi obţinut şi transferul mijlocaşului Anas Tahiri din Belgia.

Anas Tahiri este belgian şi evoluează la Waalwijk, locul 15 din prima ligă a Olandei. Mijlocaşul central este cotat la 550 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, iar în vara acestui an va rămâne liber de contract. Conform looksport.ro, Tahiri s-a înţeles deja cu reprezentanţii CFR-ului, iar la finalul acestui sezon urmează să se alăture lotului pregătit de Edward Iordănescu.

Fotbalistul belgian va avea un salariu lunar de 20 de mii de euro , iar Edward Iordănescu speră ca Tahiri să fie înlocuitorul perfect pentru Damjan Djokovic, plecat în iarna acestui an la Rizespor, echipa pregătită de Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: marco fossaticfr clujmonzaac milan 

viewscnt
Articole similare