Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Cine este FC Ilfov, echipă care ar putea să joace în Liga 1, din sezonul următor

SURPRIZĂ | Cine este FC Ilfov, echipă care ar putea să joace în Liga 1, din sezonul următor

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni intenţionează să-şi schimbe numele din vară, în cazul în care va reuşi să promoveze. Noua denumire ar urma să fie FC Ilfov. Clinceni este lider în Liga a 2-a, cu un avans de 4 puncte faţă de poziţia secundă (care asigură promovarea directă) şi cu 7 faţă de locul 3 - care duce la barajul pentru promovare.

Parcursul Clinceniului în acest sezon a surprins şi a născut o situaţie controversată. Academica este satelitul FCSB-ului, de unde a împrumutat nu mai puţin de 9 jucători. În plus, Gigi Becali a asigurat o parte din finanţarea echipei.

Cum la începutul sezonului puţini credeau că Academica are vreo şansă la promovare, situaţia acestei colaborări n-a fost pusă în discuţie. Acum, Academica Clinceni ar putea să nu primească dreptul să joace în Liga 1, deoarece este satelitul FCSB-ului.

Însă, potrivit ziare.com, oficialii clubului vor să rezolve această situaţie şi să permită echipei să joace în prima ligă. Concret, vor să schimbe denumirea clubului din Academica Clinceni în FC Ilfov şi îşi propun să rupă orice colaborare cu Gigi Becali, patronul FCSB.

În plus, cei de la ziare.com scriu că vor să investească serios în stadionul din localitate, pentru a-l aduce la standardele Ligii 1. În cazul în care nu vor reuşi, FC Ilfov ar urma să evolueaze pe stadionul din Chiajna.

Afla mai multe despre: academica clincenifc ilfov 

viewscnt
Articole similare