Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Fabio Cannavaro a revenit în atrenorat şi a preluat o echipă din Serie A

Surpriză! Fabio Cannavaro a revenit în atrenorat şi a preluat o echipă din Serie A

Serie A

Comentarii

Udinese, locul 17 în campionatul Italiei, s-a despărţit luni de antrenorul Gabriele Cioffi. Acesta a fost înlocuit de campionul mondial din 2006, Fabio Cannavaro.

"Udinese anunţă că l-a eliberat pe Gabriele Cioffi din funcţia de antrenor al primei echipe", a anunţat clubul într-un scurt comunicat. Sub conducerea sa, Udinese a câştigat doar patru meciuri în campionat.

În urma înfrângerii de vineri cu 1-0 în faţa rivalei directe la retrogradare, Verona, clubul din Friuli are acum acelaşi număr de puncte ca şi ultima clasată, Frosinone, dar cu un meci mai puţin, cel cu AS Roma, întrerupt cu mai puţin de 20 de minute înainte de final la 1-1, după ce Evan Ndicka, jucătorul Romei, s-a rpăbuşit pe teren şi care se va încheia joi.

Udinese l-a ales pe Fabio Cannavaro pentru a-l înlocui pe Cioffi. Fostul fundaş de la Juventus şi Real Madrid, selecţionat de 136 de ori de naţionala Italiei, nu a mai antrenat de când a plecat de la Benevento (divizia a doua italiană), în 2023.

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei de antrenor la Guangzhou FC (fostă Guangzhou Evergrande), mai întâi în perioada 2014-2015 şi apoi în perioada 2017-21, unde a câştigat titlul de campion al Chinei în 2019.

Afla mai multe despre: serie audinesefabio cannavaro 

viewscnt
Articole similare