Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | FC U Craiova ar putea să joace încă din această vară pe un stadion nou-nouţ: ”Ne-am întâlnit şi am discutat două ore”. Unde s-ar putea muta

SURPRIZĂ | FC U Craiova ar putea să joace încă din această vară pe un stadion nou-nouţ: ”Ne-am întâlnit şi am discutat două ore”. Unde s-ar putea muta

Fotbal intern

Comentarii

Până când îşi va ridica un nou stadion, Adrian Mititelu şi-ar putea muta echipa la Târgu Jiu. Marcel Romanescu, edilul din Târgu Jiu, susţine că noua arenă va fi inaugurată la finalul lunii august şi o aşteaptă cu braţele deschise pe FC U Craiova.

FC U Craiova n-a fost primită pe noul ”Ion Oblemenco”, deşi arena este construită din bani publici. Drept urmare, Adrian Mititelu a anunţat că-şi va construi un stadion nou. Până atunci, echipa din Liga a 3-a şi-ar putea juca meciurile de acasă pe noua arenă din Târgu Jiu. Marcel Romanescu, primarul oraşului, a avut o întâlnire cu Adrian Mititelu şi spune că ar încântat dacă FC U Craiova s-ar putea la Târgu Jiu:

”Am avut în cursul zilei de miercuri o discuţie cu domnul Adrian Mititelu, cea care s-a derulat pe o perioadă de două ore. Am vizitat împreună cu dânsul şi stadionul, iar domnul Adrian a considerat că arena noastră este o arenă demnă să găzduiască meciurile unei echipe ca a dumneavoastră şi cu atîţia suporteri. Până la urmă FCU este echipa fanion a Olteniei, iar eu unul îmi doresc ca domnul Mititelu să ne aleagă pe noi ca soluţie de disputare a meciurilor considerate pe teren propriu.

Domnul Adrian mai are nişte variante, dar eu l-am simţit că nu se lasă până nu construieşte din banii dânsului un stadion în Craiova. Însă chiar şi aşa noi aşteptăm echipa domniei sale la Tg Jiu şi chiar doresc ca meciul de inaugurare a stadionului să se dispute între FC Universitatea Craiova şi Pandurii. Pe acest stadion va putea să joace în campionat şi Pandurii, cu cât mai multe echipe cu atât mai bine pentru noi.  Am stabilit ca în zilele următoare domnul Adrian să ne trimită în scris o adresă, iar noi să ne dăm acordul de principiu. De ce de principiu? Deoarece în acest moment noi încă nu avem preluată în custodie arena de la Compania Naţională de Investiţii.



Urmează ca în perioada următoare, eu cred că până la sfârşitul acestei luni, să se facă recepţia pentru lucrarea făcută la Tg Jiu. Iar apoi prin prin hotărâre de Consiliul Local noi să putem prelua arena, iar apoi tot prin hotărâre de Consiliul Local să stabilim în ce termeni să joace pe această arenă echipele care doresc acest lucru.

Inaugurarea stadionului se va face la sfârşitul lunii iulie sau în primele zile din august, cam pe acolo. Sperăm că FCU va accepta să joace un amical cu Pandurii la inaugurarea stadionului. Aşteptăm cu mare drag pe toţi suporterii lui FCU, şi ştiu că sunt foarte mulţi, să vină pe arena noastră la meciurile echipei lor favorite”,
a declarat Marcel Romanescu pentru Ediţie.ro.

Afla mai multe despre: adrian mititelucraiova 

viewscnt
Articole similare