Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Gareth Bale poate semna cu Everton. Marele atu al "Caramelelor" pentru aducerea galezului cu un salariu uriaş la Real Madrid

SURPRIZĂ | Gareth Bale poate semna cu Everton. Marele atu al "Caramelelor" pentru aducerea galezului cu un salariu uriaş la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale (30 de ani) e pe lista indezirabililor la Real Madrid, Zinedine Zidane caută să scape de galezul cu un salariu uriaş demult, iar acest lucru se poate întâmpla în această vară. Cel mai probabil, viitoarea destinaţie a lui Bale e Premier League, campionat de unde a fost cumpărat de Real Madrid în 2013, de la Tottenham.

Everton e ultima echipă intrată în cursa pentru semnătura lui Gareth Bale, conform presei din Spania, dar e greu de crezut că formaţia de pe Goodison Park poate suporta salariul pe care îl are galezul la Real Madrid, 17 milioane de euro. Bale va trebui să accepte o reducere considerabilă pentru a prinde un transfer undeva unde să joace mai mult.

Tot în Premier League, Gareth Bale e dorit de Manchester United şi Tottenham, dar cele două cluburi au aceeaşi problemă. Salariul pe care Realul i-l plăteşte lui Bale e considerat mult prea mare. Atuul lui Everton în posibila aducere a lui Bale îl reprezintă Carlo Ancelotti, manager care l-a pregătit pe galez la Real Madrid, în 2014.

Gareth Bale s-a transferat la Real Madrid în 2013, de la Tottenham, pentru 100 de milioane de euro. De atunci, galezul şi-a trecut în palmares patru Ligii ale Campionilor şi un titlu, printre trofeele majore câştigate cu formaţia de pe "Santiago Bernabeu". Contractul lui Bale cu Real Madrid va expira în 2022.

Afla mai multe despre: gareth baleevertontransferreal madrid 

viewscnt
Articole similare