Experiențe împreună.
You are here:

SURPRIZĂ | Ianis Hagi a refuzat-o pe Ajax Amsterdam. Cu ce mare echipă urmează să semneze după Campionatul European

SURPRIZĂ | Ianis Hagi a refuzat-o pe Ajax Amsterdam. Cu ce mare echipă urmează să semneze după Campionatul European

Echipa națională

Presa olandeză susţine că Ianis Hagi a refuzat-o pe Ajax şi urmează să meargă la FC Sevilla, după Campionatul European de Tineret. De altfel, şi Cosmin Contra l-a sfătuit să meargă în Spania.

Ianis Hagi este unul dintre cei mai talentaţi tineri din Liga 1 şi evoluţia de la EURO 2019 l-au făcut şi mai interesant. Gică Hagi susţine că are pentru fiul său mai mult oferte din străinătate, pe care le analizează în profunzime, deoarece îşi doreşte să meargă la o echipă unde să-şi continue ascensiunea.

Publicaţia Voetbal International a scris că una dintre propuneri a venit de la Ajax Amsterdam, echipă la care a ajuns şi Răzvan Marin, în această vară. Campioana Olandei este o rampă ideală pentru tinerii care visează să ajungă la marile echipe din Occident, dar se pare că Ianis are alte planuri.

Site-ul voetbalprimeur.nl, care citează Marca, scrie că Ianis Hagi este ”în drum spre Andaluzia” şi îşi doreşte mai degrabă să joace pentru Sevilla, decât pentru Ajax. De altfel, într-un interviu pentru Fanatik, Cosmin Contra spune că l-a sfătuit pe mijlocaşul de 20 de ani să aleagă fotbalul spaniol: ”I-am spus să aleagă Sevilla, pentru că s-ar descurca bine acolo. Fotbalul spaniol este ideal pentru jucătorii români. Vom vedea dacă va asculta sfatul meu”.

viewscnt
Articole similare