Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză în Bulgaria! Ludogoreţ a ratat trofeul după ce a fost eliminată de ŢSKA Sofia. Claudiu Keşeru şi Dragoş Grigore au fost pe teren

Surpriză în Bulgaria! Ludogoreţ a ratat trofeul după ce a fost eliminată de ŢSKA Sofia. Claudiu Keşeru şi Dragoş Grigore au fost pe teren
Comentarii

Ludogoreţ a fost învinsă, miercuri, pe tren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), de ŢSKA Sofia, în manşa a doua semifinalelor Cupei Bulgariei, ratând calificarea în finală.

Ludogoreţ, cu Claudiu Keşeru şi Dragoş Grigore titulari, a fost eliminată în semifinalele Cupei Bulgariei

Au marcat: Manu '73 / Henrique 3, Iomov '36. Gazdele au terminat meciul fără Santana, care a fost eliminat în minutul 87, la fel ca Turiţov de la oaspeţi, în acelaşi minut.

La Ludogoreţ, fundaşul Dragoş Grigore şi atacantul Claudiu Keşeru au fost titulari. Keşeru a fost schimbat, în minutul 56, cu Elvis Manu. Grigore a rămas pe teren tot meciul şi a primit un cartonaş galben, în minutul 90+6. Tot la echipa gazdă, fundaşul Cosmin Moţi nu a fost în lot.

În tur, scorul a fost egal, 1-1.

În finala din 19 mai, ŢSKA Sofia va evolua cu Arda.

Ludogoreţ conduce detaşat în campionat, cu 55 de puncte, din 23 de jocuri, fiind urmată de Lokomotiv Plovdiv, cu 46 de puncte, ŢSKA Sofia, 44 şi Arda, 39.

Afla mai multe despre: keseruludogorettska sofia 

viewscnt
Articole similare