Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Jucătorul dorit de Becali, ofertă de nerefuzat de la un alt club din Liga 1: ”Nu ştiu dacă altă echipă îi poate face o asemenea propunere”

SURPRIZĂ | Jucătorul dorit de Becali, ofertă de nerefuzat de la un alt club din Liga 1: ”Nu ştiu dacă altă echipă îi poate face o asemenea propunere”

Superliga

Comentarii

Un jucător dorit de Gigi Becali la FCSB a primit o ofertă greu de refuzat de la o altă echipă din Liga 1. Este vorba despre atacantul Cephas Malele, care a impresionat la FC Argeş şi este una dintre revelaţiile acestui sezon. Bogdan Apostu susţine că FC Argeş i-a făcut o ofertă de prelungire foarte interesantă.

Cephas Malele este una dintre marile surprize ale acestui sezon. Atacantul transferat de FC Argeş la începutul acestui sezon a impresionat şi este pe locul doi în clasamentul golgheterilor, cu 14 reuşite, după Florin Tănase, care are 19 goluri.

Evoluţiile foarte bune l-au adus în atenţia lui Gigi Becali, care vrea să-l transfere la FCSB. Însă omul de afaceri din Pipera are concurenţă serioasă. Malele este dorit şi de Universitatea Craiova, dar surpriza vine de la FC Argeş, care i-a făcut o ofertă greu de refuzat.

Dorit de Gigi Becali la FCSB, Malele a primit o ofertă greu de refuzat de la FC Argeş

Atacantul de 27 de ani mai are contract până în vară cu FC Argeş, dar piteştenii nu vor să-l piardă. Bogdan Apostu, cel care îl impresariază pe Malele, susţine că şefii lui FC Argeş i-au făcut o ofertă greu de refuzat, peste ceea ce ar putea propune celelalte echipe din Liga 1 care îl doresc:

”Îl reprezint pe Malele, este unul dintre jucătorii care pot face pasul la o echipă mare. Suntem în discuţii avansate cu cei de la FC Argeş. Chiar am alaltăieri am avut o discuţie cu domnul Gentea, cu primarul Piteştiului, pe care eu îl stimez foarte tare. FC Argeş a făcut o ofertă considerabilă pentru Malele, o ofertă pe care nu ştiu dacă un alt club din Liga 1, indiferent de nume, o poate face în momentul ăsta.

Există interes cert de la echipe importante, dar am avut o primisiune pentru oamenii de la Piteşti. Până în momentul în care nu încheia negocierile cu FC Argeş, fie că vorbim despre un răspuns pozitiv, fie ca nu, nu vom negocia cu nicio altă echipă din România. Aşa este corect, firesc şi moral faţă de o echipă care l-a adus pe Malele în prim-plan”, a declarat Bogdan Apostu la Look Sport Live.

În vârstă de 27 de ani, Cephas Malele s-a născut în Angola, dar a copilărit în Elveţia şi a început fotbalul la FC Zurich. A fost considerat o mare speranţă a generaţiei sale şi a trecut pe la toate echipele de juniori ale Elveţiei.

De-a lungul carierei, a mai jucat pentru Palermo, Virtus Entella, Trapani, Atletico CP, Leixoes, Varzim, Arouca şi Oliveirense, apoi s-a transferat la FC Argeş. Cota lui Malele pe transfermarkt.com este de 700.000 de euro.

Afla mai multe despre: malele 

viewscnt
Articole similare