Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză la Manchester City! Guardiola pleacă, iar oficialii au ales un alt antrenor

Surpriză la Manchester City! Guardiola pleacă, iar oficialii au ales un alt antrenorgalerie foto

Premier League

Comentarii

Plecarea lui Pep Guardiola de la Manchester City este anunţată pentru 2023, iar oficialii clubului i-au găsit deja înlocuitor reputatului tehnician spaniol.

Newcastle United vrea să-l schimbe pe Steve Bruce, iar numele vehiculat cel mai des în ultima vreme este cel al lui Brendan Rodgers, antrenorul lui Leicester. Daily Mail anunţa în urmă cu câteva zile că noua conducere a lui Newcastle îl vrea pe antrenorul lui Leicester. Între timp, s-ar fi aflat că Rodgers a refuzat-o pe Newcastle pentru că îşi aşteaptă oportunitatea de a o prelua pe Manchester City, după plecarea lui Pep Guardiola.

Manchester City l-a găsit pe înlocuitorul lui Guardiola

Pep Guardiola şi-ar fi anunţat deja apropiaţii că va pleca de la Manchester City la finalul sezonului 2022-2023. Potrivit presei britanice, englezii i-au ales deja înlocuitorul, în persoana lui Brendan Rodgers, tehnicianul celor de la Leicester City.

Rodgers face o treabă bună la Leicester, un detaliu remarcat de presa engleză la finalul stagiunii trecute.

Mai mult, antrenorul a reuşit nu doar să depăşească echipe ca Arsenal şi Tottenham, dar în ultima vreme a reuşit să o ducă pe Leicester în lupta pentru UEFA Champions League. Antrenorul a arătat în această perioadă că poate gestiona un lot cu jucători importanţi, dar şi că ştie să investească banii oferiţi de club.

În vârstă de 48 de ani, nord irlandezul Brendan Rodgers a mai bifat o aventură la un club mare. Este vorba despre Liverpool, în perioada 2012-2015. După alţi trei ani la Celtic Glasgow, Rodgers a ajuns la Leicester City, club pe care l-a preluat în 2019.

Are 122 de meciuri până în prezent pe banca tehnică a ”Vulpilor”, dintre care a câştigat 62.Este de două ori campion al Scoţiei, iar alături de Celtic a cucerit şapte trofee în cei trei ani petrecuţi în Scoţia. A mai antrenat în cariera sa Watford, Reading şi Swansea City, reuşind să-şi treacă în palmares o promovare în 2011 cu ”The Swans”

 

Afla mai multe despre: manchester citypep guardiolabrendan rodgers 

viewscnt
Articole similare