Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză la naţională! Pe ce fotbalist se va baza Mirel Rădoi: primele nume care vor fi în lotul pentru meciul cu Islanda

Surpriză la naţională! Pe ce fotbalist se va baza Mirel Rădoi: primele nume care vor fi în lotul pentru meciul cu Islanda

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi se va baza pe Dan Nistor în meciurile cruciale pentru calificarea la EURO 2020, deşi fostul selecţioner, Cosmin Contra, a mizat mai puţin pe mijlocaşul central. În plus, Rădoi a dezvăluit şi jucătorii care nu vor lipsi de la prima acţiune a naţionalei.

  • Meciurile din semifinalele play-off-ului se vor disputa pe 26 martie, atunci când România se va deplasa în Islanda. Finala, care se va disputa în Ungaria sau Bulgaria, va avea loc pe 31 martie. Turneul final al Campionatului European este programat în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020.

Mirel Rădoi pregăteşte cu multă atenţie meciurile decisive pentru turneul final şi are deja primele certitudini în prtivinţa lotului. Surprinzător, dar un fotbalist pe care selecţionerul se va baza e Dan Nistor, care s-a transferat la U Craiova în această iarnă: "Pot da câteva nume, începând cu Tătăruşanu şi Ionuţ Radu, Chiricheş, care e unul dintre cei mai importanţi. Stanciu nu poate lipsi, pentru că arată o formă bună, nici Răzvan Marin şi Cicâldău nu pot lipsi. Nistor trebuie să facă parte din echipa naţională. 

Aseară (n.r. - miercuri) mă uitam la Ianis Hagi şi sunt sigur că-l va ajuta campionatul Scoţiei. Sunt jucători care pot apărea, Budescu, Alibec, dar acum mă pot opri la cei pe care i-am enumerat. Pot apărea Tamaş şi Spăunaru", a declarat noul selecţioner în emisiunea "Marius Tucă Show". 

În schimb, probleme pot fi în privinţa lui Alex Mitriţă, care nu ar putea fi utilizat în toate cele 90 de minute din Islanda: "Mitriţă, pe 21 martie are meci (n.r. - în MLS), pe 23 martie ajunge la naţională. Va fi mai uşor pentru el să vină în Islanda, din cauza fusului orar, dar nu ştim dacă poate juca 90 de minute cu Islanda", a mai spus selecţionerul României pentru sursa citată. 

 

Afla mai multe despre: mirel radoilot romaniaislanda romanialot romania islandaeuro 2020dan nistor 

viewscnt
Articole similare