Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză mare la FCSB. Care a fost antrenorul dorit de Gigi Becali înaintea lui Toni Petrea şi de ce a picat mutarea: "Aşa mi-a spus Mihai Stoica"

Surpriză mare la FCSB. Care a fost antrenorul dorit de Gigi Becali înaintea lui Toni Petrea şi de ce a picat mutarea: "Aşa mi-a spus Mihai Stoica"

FCSB

Comentarii

Toni Petrea s-a întors la FCSB, după mai puţin de şase luni de la plecarea sa de pe banca tehnică a roş-albaştrilor. Antrenorul îl va înlocui pe Edward Iordănescu şi va avea un salariu lunar de 10 mii de euro.

Însă, până să negocieze cu Toni Petrea, Gigi Becali l-a vrut pe Ilie Poenaru. Cum actualul antrenor al lui Gaz Metan Mediaş a mai pregătit-o în actualul sezon pe Academica Clinceni, regulamentul nu i-ar fi permis să antreneze trei echipe în aceeaşi stagiune.

"L-am sunat dimineaţă şi după aia i-am zis că-l sun mai pe seară. I-am mai spus să vorbească din nou cu familia lui... El, când a plecat de la FCSB, i-am dat 48 de ore să se răzgândească.

Au fost pe listă 3 antrenori. A mai fost şi Poenaru, dar mi-a zis Meme că Poenaru nu poate să antreneze a treia echipa. Şi a mai fost încă un antrenor, nu-i mai dau numele. Şi am zis: <<Bă, cine răspunde primul...>>. Ăla pe care l-am contactat n-a răspuns şi a răspuns Petrea.

L-am sunat seara şi l-am întrebat: <<Te-ai hotărât?>> <<Domnule, că nu ştiu ce...>>. I-am zis: <<Domnule, ăsta este salariul tău>>.

El mi-a spus că nu o să mai facă niciodată o schimbare înainte de pauză. Îi dau libertate câteva meciuri, da" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

Toni Petrea a revenit la FCSB

Toni Petrea este fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf, iar în iulie 2020 a preluat-o pe FCSB de la Bogdan Vintilă.

Antrenorul născut la Brăila a pregătit echipa la 49 de meciuri din sezonul trecut, înregistrând 28 de victorii, 8 remize şi 13 înfrângeri, perioadă în care a câştigat şi un trofeu, Cupa României, în iulie 2020.

Toni Petrea îl va înlocui pe Edward Iordănescu.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteauaf 

viewscnt
Articole similare