Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Mutare neaşteptată a Barcelonei în transferurile lui Garcia şi Depay. Jucătorii ar putea refuza să mai vină pe Camp Nou

Surpriză! Mutare neaşteptată a Barcelonei în transferurile lui Garcia şi Depay. Jucătorii ar putea refuza să mai vină pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Eric Garcia (20 de ani) şi Memphis Depay (27 de ani) ar putea rata transferurile la FC Barcelona după ultima decizie a clubului catalan.

Potrivit jurnaliştilor de la RAC 1, Barcelona le-a făcut noi oferte lui Garcia şi Depay, iar dacă aceştia vor să se alăture Barcelonei vor trebui să accepte contracte mai mici din punct de vedere financiar. Asta după ce Laporta şi noua conducere de pe Camp Nou a analizat atent situaţia financiară a echipei blaugrana.

Despre Garcia se spune că deja s-a înţeles cu Barcelona şi că va semna pe cinci cu clubul la care a crescut, în timp ce Depay e dorinţa cea mare a lui Ronald Koeman, antrenorul Barcelonei, dar momentan nu s-au negociat termenii contractului cu acesta.

Garcia şi Depay ar urma să ajungă liberi de contract la FC Barcelona, în vara lui 2021, după ce înţelegerile cu Manchester City, respectiv Lyon, se vor fi terminat.

Afla mai multe despre: eric garciatransferbarcelonadepaycontracte 

viewscnt
Articole similare