Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Omul cu care tocmai s-a întâlnit Dan Petrescu: "Ne-am văzut şi am discutat". Experimentatul antrenor îşi pregăteşte revenirea

Surpriză! Omul cu care tocmai s-a întâlnit Dan Petrescu: "Ne-am văzut şi am discutat". Experimentatul antrenor îşi pregăteşte revenirea

CFR Cluj

Comentarii

Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a dezvăluit că s-a întâlnit cu fostul său antrenor, Dan Petrescu.

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani este aproape să se despartă de formaţia chineză Guizhou Hengfeng şi a recunoscut că, în acest caz, ar vrea să revină la echipa cu care a cucerit titlul de campion în sezonul trecut. Camora spune, însă, că nu a discutat cu Petrescu despre acest aspect.

"M-am întâlnit cu Dan Petrescu, dar nu la stadion, ci la un restaurant, la prânz. Sincer, nu am vorbit deloc despre CFR, am vorbit despre experienţa lui din China. Avem antrenor, suntem pe primul loc, suntem bine şi în Cupa României", a declarat Mario Camora.

Experimentatul antrenor a preluat-o pe Guizhou Zhicheng în vară. La acea vreme, echipa se afla pe ultimul loc în clasamentul campionatului chinez, cu patru puncte adunate în 11 etape, cu cinci mai puţine decât penultima clasată, Dalian Yifang. Cu Petrescu pe bancă, echipa chineză a mai obţinut 20 de puncte în cele 19 etape rămase de disputat, dar tot pe ultimul loc a încheiat campionatul.

În prezent, CFR Cluj este antrenată de portughezul Toni Conceicao. După un început ezitant de sezon cu Edward Iordănescu pe banca tehnică, echipa ardeleană şi-a recăpătat forma din sezonul trecut, iar în prezent este lider în Liga 1.

Afla mai multe despre: dan petrescucamoracluj 

viewscnt
Articole similare