Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Pe cine a încercat Mihai Stoica să aducă antrenor la FCSB, după plecarea lui Bogdan Andone: ”Am pus la punct toate detaliile”

SURPRIZĂ | Pe cine a încercat Mihai Stoica să aducă antrenor la FCSB, după plecarea lui Bogdan Andone: ”Am pus la punct toate detaliile”

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica dezvăluie că Devis Mangia a fost foarte aproape să semneze cu FCSB, însă mutarea a picat în ultimul moment şi până la urmă postul de antrenor a fost preluat de Bogdan Argeş Vintilă.

Mihai Stoica dezvăluie că avea multă libertate la FCSB şi Gigi Becali a avut încredere să-l lase să aleagă antrenorul. Opţiunea lui Mihai Stoica a fost Devis Mangia, care era liber de contract după ce s-a despărţit de Craiova, însă mutarea a picat:

”Gigi Becali nu face în 2019 altceva decât făcea în 2014. Mai mult de-atât, după ce Bogdan Andone plecase, chiar mi-a dat libertate să discut cu un antrenor cu care mi-aş fi dorit să colaborez. Şi-am discutat, am pus la punct toate detaliile cu Devis Mangia, dar a căzut din alte motive eventuala noastra colaborare”, a declarat Mihai Stoica pentru gsp.ro.

Mihai Stoica a plecat de la FCSB, dar spune că a rămas în relaţii foarte bune cu Gigi Becali şi că discută des cu acesta: ”Eu vorbesc cu Gigi. Am vorbit 55 de minute. Nu s-a întâmplat un scurt circuit între noi şi nu are cum să se întâmple. Vorbim în continuare. Nu am vorbit o perioadă cât eu am fost plecat şi n-am avut nici telefon la mine”, a mai spus Mihai Stoica.
 

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare