Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Pe cine vrea Dan Petrescu preşedinte la CFR Cluj, dacă revine la echipă

Surpriză! Pe cine vrea Dan Petrescu preşedinte la CFR Cluj, dacă revine la echipă

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (53 de ani) e pe punctul de a reveni la CFR Cluj, după ce Marius Şumudică a fost dată afară de patronul Nelu Varga, şi a cerut un nume important din fotbalul românesc pe postul de preşedinte al clubului.

Surpriză! Pe cine vrea Dan Petrescu preşedinte la CFR Cluj, dacă revine la echipă

Noua organigramă de la CFR Cluj e punctul de a fi stabilită, în următoarele ore. Dan Petrescu e dorit înapoi în Gruia de Nelu Varga, dar "Bursucul" are o cerinţă specială înainte de a reveni în Gruia. ProSport scrie că Petrescu îl vrea ca preşedinte la CFR Cluj pe Florin Prunea, fostul portar din Generaţia de Aur, cu experienţă pe acest post la Poli Iaşi sau Dinamo în ultimii ani.

Sursa citată scrie că mai există şi variantele Iuliu Mureşan, actualmente la Dinamo, şi Dani Coman, acum la Hermannstadt, însă Prunea e cel cu şansele cele mai mari.

Fostul portar al naţionalei este cerut de către Dan Petrescu şi nu doar pentru competenţele sale manageriale, dar şi pentru că ar fi o voce sonoră în spaţiul media, care să susţină punctul de vedere al CFR-ului în disputele din campionatul intern.

După eliminarea CFR-ului din play-off-ul Europa League (1-6 la general cu Steaua Roşie Belgrad), Nelu Varga a decis să-l dea afară pe Marius Şumudică, dar şi încă trei nume din club. Ioan Ivaşcu, Marian Copilu şi doctorul Radu Paligora au părăsit echipa campioană după intervenţia în forţă a patronului din Gruia.

Afla mai multe despre: dan petrescuflorin pruneacfr cluj 

viewscnt
Articole similare