Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză pe piaţa transferurilor! Un club de top forţează transferul lui de Ligt şi vrea să le lase cu "buza umflată" pe Barcelona şi PSG

Surpriză pe piaţa transferurilor! Un club de top forţează transferul lui de Ligt şi vrea să le lase cu "buza umflată" pe Barcelona şi PSG

Serie A

Comentarii

Noua echipă a lui Matthijs de Ligt părea să fie ori Paris Saint-Germain, ori FC Barcelona, dar piaţa transferurilor este în continuă mişcare şi un club de top din Europa forţează transferul căpitanului de la Ajax.

Juventus este pregătită de o ultimă încercare pentru realizarea transferului unuia dintre cei mai buni fundaşi centrali din lume. La doar 19 ani, Matthijs de Ligt este căpitan la Ajax, semifinalist în UEFA Champions League şi finalist în UEFA Nations League cu naţionala Olandei în sezonul abia încheiat. 

Paul Nedved a ales să se ocupe personal de aducerea lui de Ligt la Torino şi se va întâlni în zilele următoare cu Mino Raiola, agentul jucătorului, pentru a îl convinge că Juventus este cea mai bună variantă pentru tânărul olandez, notează cotidianul italian Tuttosport. 

  • 55 de meciuri a jucat olandezul sezonul trecut în toate competiţiile
  • 75 de milioane de euro este cota fotbalistului 

Chiar dacă Andrea Barzagli s-a retras la finalul stagiunii, Juventus are în continuare o apărare bătrână cu Leonardo Bonucci (32 de ani), Georgio Chiellini (34 de ani) şi Martin Caceres (32 de ani). Singura soluţie tânără din centrul defensivei este Daniele Rugani, în vârstă de 24 de ani. 

De Ligt este în vacanţă alături de iubita sa şi va lua o decizie atunci când revine. Între timp, Juventus l-a anunţat în mod oficial pe Maurizio Sarri ca noul antrenor al echipei. 

Afla mai multe despre: matthijs de ligtajaxtransfer de ligtjuventus 

viewscnt
Articole similare