Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Preferatul lui Zidane, OUT de la Real Madrid în vară. Anunţul care a luat prin surprindere pe toată lumea

Surpriză! Preferatul lui Zidane, OUT de la Real Madrid în vară. Anunţul care a luat prin surprindere pe toată lumea

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane, antrenorul Realului, ar putea rămâne fără preferatul său. Karim Benzema (33 de ani) e dat de presa din Franţa aproape de o revenire la Olympique Lyon în vară, când va mai avea un an de contract pe "Santiago Bernabeu".

Olympique Lyon e echipa care l-a propulsat pe Benzema în fotbalul de top, de unde Real Madrid l-a cumpărat în 2009. Real Madrid încă nu i-a făcut o ofertă de prelungire lui Karim Benzema, iar în vară acesta va mai rămâne cu doar un an din înţelegerea sa actuala cu gruparea blanco.

Realul a procedat la fel şi cu Sergio Ramos sau Luka Modric, iar presa din Franţa speculează pe această temă o posibilă revenire a lui Karim Benzema în "Hexagon", la Lyon. Asta deşi atacantul cu origini algeriene a declarat în mai multe rânduri că se simte foarte bine la Madrid şi-şi doreşte să continue alături de formaţia din capitala Spaniei.

Benzema e unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Zinedine Zidane la Real Madrid şi e greu de crezut că "Zizou" îl va lăsa pe atacant să plece.



Francezul jucat la Lyon din 2005 până în 2009, iar apoi Real Madrid l-a cumpărat cu 35 de milioane de euro. La Lyon a marcat 66 de goluri şi a livrat 26 de pase de gol în 148 de meciuri, în timp ce pentru Real Madrid a punctat de 266 de ori şi a livrat 140 de assist-uri în 541 de meciuri.

Pe "Bernabeu", Benzema a câştigat multe trofee majore, printre care patru Ligi ale Campionilor, trei titluri de campion, trei Supercupe ale Europei şi patru Mondiale ale Cluburilor.

Afla mai multe despre: karim benzemareal madridlyonzidanetransfer 

viewscnt
Articole similare