Experiențe împreună.
You are here:

Hamza s-a întors în fotbalul românesc. Atacantul tunisian a semnat cu Concordia Chiajna

Hamza s-a întors în fotbalul românesc. Atacantul tunisian a semnat cu Concordia Chiajna

Liga 2

Comentarii

Nici şase luni n-au trecut de la plecarea lui Hamza Younes din fotbalul românesc, însă fotbalistul tunisian s-a întors în în Liga a II-a.

UPDATE | Hamza a fost prezentat oficial pe pagina de Facebook a Concordiei Chiajna.

"YOUNES HAMZA, va îmbraca, din nou, tricoul “vulturilor verzi”!

Atacantul a semnat, astăzi, un acord cu CS CONCORDIA CHIAJNA, valabil până la data de 30.06.2022.

In cariera lui atacantul tunisian a mai evoluat pentru formatiile Petrolul Ploiesti, Ludogorets Razgrad sau AE Larissa. Younes Hamza are in palmares castigarea Cupei Romaniei cu Petrolul Ploiesti, Cupa Tunisiei cu Club Sportif Sfaxien şi Campionatul Bulgariei şi Supercupa Bulgariei cu Ludogoreţ Razgrad.

Ajuns la vârsta de 33 de ani, Younes Hamza a mai evoluat pentru Concordia Chiajna in perioada februarie 2016 – iulie 2016.

Bine ai revenit, Younes Hamza!" , a fost mesajul postat pe pagina oficială a clubului.

YOUNES HAMZA, va îmbraca, din nou, tricoul “vulturilor verzi”! Atacantul a semnat, astăzi, un acord cu CS CONCORDIA...

Publicată de C.S. Concordia Chiajna pe Joi, 25 februarie 2021

Younes Hamza a mai fost legitimate la Concordia Chiajna, în iarna lui 2016, însă şefii clubului n-au primit la timp “cartea verde”, astfel că atacantul n-a putut fi legitimat. Tunisianul a fost plătit până în vară, apoi a semnat cu Xanthi, în Grecia.


Hamza Younes s-a remarcat în fotbalul românesc în 2012, când a semnat cu Petrolul. Atacantul tunisian a şi câştigat Cupa României alături de ploieşteni, apoi, în 2014, a mers pentru o jumătate de sezon la Botev Plovdiv. A urmat un nou transfer în Bulgaria, însă la Ludogoreţ, unde a cucerit campionatul şi Supercupa şi a evoluat şi în grupele Ligii Campionilor.

După aventuri prin Iran, Grecia, Turcia sau Qatar, Hamza Younes a revenit în fotbalul românesc, în Liga a II-a, la Petrolul, în toamna lui 2019. A stat un singur sezon la gruparea ploieşteană, iar între octombrie 2020 şi ianuarie 2021 a fost legitimat în Grecia, la Larissa. Acum, atacantul de 34 de ani este liber de contract şi este în negocieri avansate cu Concordia Chiajna, ocupanta locului 14 din Liga a II-a.

”Suntem în tatonări! În maximum două zile o să anunţăm oficial dacă ne înţelegem cu el” , a spus Cristian Bălaşa, directorul sportiv al clubului ilfovean. Hamza a mai fost aproape de un transfer la Chiajna în trecut, dar nu a putut fi legitimat la acea vreme.

viewscnt
Articole similare
Gimnasta Larisa Iordache, probleme de sanatate dupa calificarea la Jocurile Olimpice. "Am...