Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Turcii anunţă: Marius Şumudică, pe lista lui Beşiktaş! Reacţia antrenorului

Surpriză! Turcii anunţă: Marius Şumudică, pe lista lui Beşiktaş! Reacţia antrenorului

Campionate

Comentarii

Marius Şumudică (51 de ani) a intrat pe lista scurtă a turcilor de la Beşiktaş, club care merge prost în Superligă de la începutul sezonului. Contactat de presa din Turcia, Marius Şumudică a reacţionat la vestea că ar fi pe lista clubului uriaş din "Ţara Semilunei".

Beşiktaş trece printr-un moment prost în campionatul din Turcia. "Vulturii" se află pe locul cinci în clasament, cu 19 puncte, şi cu un singur meci câştigat în ultimele cinci. Astfel, postul lui Valerien Ismael e în pericol, iar şefii lui Beşiktaş caută un înlocuitor şi au alcătuit o listă scurtă.

Surpriză! Turcii anunţă: Marius Şumudică, pe lista lui Beşiktaş! Reacţia antrenorului

Fotomac anunţă că Marius Şumudică se află pe "lista scurtă" a lui Beşiktaş, clubul uriaş din Turcia care caută antrenor cuc are să-l înlocuiască pe Valerien Ismael. Turcii l-au contactat pe Marius Şumudică pentru a oferi o reacţie în acests sens, iar antrenorul român a şi făcut acest lucru.

Aflat sub contract cu Al Raed, Marius Şumudică a reacţionat şi a spus că are contract cu formaţia din Arabia Saudită şi că trebuie să-l respecte: "Am contract cu Al Raed, trebuie să-mi respect contractul", a spus Marius Şumudică în momentul în care a fost chestionat de jurnaliştii turci în legătură cu interesul lui Beşiktaş.

În Turcia, Marius Şumudică le-a antrenat pe Kayserispor, Gaziantep FK, Rizespor şi Yeni Malatyaspor.

Afla mai multe despre: marius sumudicabesiktasantrenorlistareactie 

viewscnt
Articole similare