Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Un fost jucător la Steaua este noul director general al Loteriei Române: ”Eu ţin cu Dinamo”

SURPRIZĂ | Un fost jucător la Steaua este noul director general al Loteriei Române: ”Eu ţin cu Dinamo”galerie foto

Diverse

Comentarii

Noul director general al Loteriei Române a fost jucător la Steaua, dar ţine cu Dinamo şi a jucat la FC Naţional. Alexandru Croitoru lucra de 10 ani în cadrul companiei şi acum a fost numit pe cea mai importantă funcţie din cadrul Loteriei Române.

La doar 32 de ani, Alexandru Croitoru a fost avansat pe cea mai importantă funcţie din cadrul Loteriei Române, cea de director general. Într-un interviu pentru Fanatik, acesta îşi povesteşte ascensiune şi dezvăluie, printre altele, că şi-a dorit să ajungă fotbalist. De altfel, a făcut junioratul la Steaua, dar - surpriză - ţine cu rivala Dinamo. A apucat totuşi să joace fotbal la nivel profesionist, pentru FC Naţional, în liga secundă.

”Am jucat fotbal de performanţă până la 20 de ani. Am fost la FC Naţional. Jucam mijlocaş central, închizător, gen Pintilii. Nu am ajuns la Liga 1, dar am jucat la nivelul Ligii a 2-a şi Ligii a 3-a. M-am lăsat pentru că nu mai vedeam un viitor. La 20 de ani, cât aveam, trebuia să fiu deja la Liga 1 dacă doream să fiu un jucător de top, să pot să plec afară, să ajungi la cluburi mari precum Dinamo, Steaua. Acolo era adevăratul fotbal. Deci am zis stop! Dacă nu mai urc, de ce să îmi complic viaţa. A fost o perioadă frumoasă şi am învăţat foarte multe.



Am fost junior la Steaua, dar eu ţin cu Dinamo! Bumbescu a jucat şi la Dinamo o perioadă. Sunt dinamovist, sunt “câine”. Mă mai duc la meciuri, sufăr pentru echipă. Mai ales în ultimii ani… Un om pentru care am un respect deosebit şi cu care vorbesc aproape săptămânal despre Dinamo este fostul ministru Dan Matei Agathon. El cred că suferă chiar mai mult ca mine. Nu am înţeles fenomenul petrecut la Dinamo, dar asta e altă discuţie. Pe Mircea Rednic îl respect foarte mult, e un super antrenor şi un fost mare jucător, poate va face treabă bună sezonul viitor”, a povestit Alexandru Croitoru pentru Fanatik.


 

Afla mai multe despre: alexandru croitoru 

viewscnt
Articole similare