Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este favoritul lui Gigi Becali pentru a prelua FCSB. Vine la propunerea lui Laurenţiu Reghecampf

El este favoritul lui Gigi Becali pentru a prelua FCSB. Vine la propunerea lui Laurenţiu Reghecampf

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a anunţat, marţi, că noul antrenor al FCSB, începând din sezonul viitor, va fi Toni Petrea (45 de ani), în prezent antrenor secund al lui Laurenţiu Reghecampf la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite. Patronul FCSB a spus că Petrea trebuie, întâi, să-şi rezolve situaţia de la echipa din Arabia şi apoi o poate prelua pe vicecampioana României.

Dezamăgit de ultimele rezultate şi de faptul că Bogdan Vintilă a pierdut vestiarul, Gigi Becali caută soluţii pentru a redresa corabia la FCSB. Actualul antrenor al FCSB, Bogdan Vintilă, are zilele numărate, iar omul de afaceri din Pipera a anunţat numele celui care va ocupa banca tehnică începând din sezonul viitor. Este vorba despre Toni Petrea, cel care a mai lucrat la FCSB ca secund al lui Laurenţiu Reghecampf.

Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul oficial

"Reghe mi-a zis că mă ajută oricând, dar poate vine altcineva de la el. Poate vine Toni! Toni Petrea! Unul dintre secunzii lui Reghe! Principal, secund, nu ştiu încă, dar el cred că vine! Poate vine şi din sezonul ăsta, ce mai e de jucat, dar trebuie să-şi rezolve lucrurile acolo. Să-şi rezolve situaţia!", declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

Toni Petrea şi-a început cariera de antrenor la Snagov, în 2011, iar apoi l-a urmat pe Laurenţiu Reghecampf în Liga 1, la Chiajna şi FCSB. Apoi, Reghe şi stafful său au făcut pasul spre zona Golfului, la Al Hilal, Al Wahda şi, în prezent, la Al Wasl.

Vine la pachet cu Thomas Neubert?

Din stafful lui Laurenţiu Reghecampf, iniţial, Gigi Becali îl dorea pe Thomas Neubert, celebrul preparator fizic al lui Reghe. Se pare, însă, că Toni Petrea e favorit să o preia pe FCSB, iar acesta poate veni din Emirate la pachet cu Thomas Neubert. FCSB îşi caută şi un preparator fizic de top, după ce în ultimele sezoane a avut probleme cu accidentările. Gigi Becali a vorbit şi despre venirea lui Neubert la echipă. "Să vedem ce va face Meme cu Neubert, pentru că el se ocupă să discute venirea lui. Şi o să luăm curând o decizie", a spus patronul roş-albaştrilor, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: toni petreapetrea antrenor fcsbgigi becali antrenor fcsbtoni petrea fcsb 

viewscnt
Articole similare