Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă la Cupa Asiei. Coreea de Sud şi Heung-min Son, OUT. Iordania s-a calificat în finală

Surpriză uriaşă la Cupa Asiei. Coreea de Sud şi Heung-min Son, OUT. Iordania s-a calificat în finală
Comentarii

Surpriză uriaşăă în fotbalul internaţional. Iordania a trecut de Coreea de Sud în semifinale şi s-a calificat în finala Cupei Asiei pe Naţiuni.

Surpriză uriaşă la Cupa Asiei. Iordania a învins-o pe Coreea de Sud şi s-a calificat în finală

Selecţionata Iordaniei, care a avut un parcurs de excepţie la Cupa Naţiunilor din Asia, s-a calificat, marţi, în finala competiţiei, după ce s-a impus cu 2-0 în faţa reprezentativei Coreei de Sud.

Golurile au fost marcate de Yazan Al-Naimat (53) şi Mousa al-Tamari (66).

Coreea de Sud a venit la competiţia continentală cu toate vedetele ei şi era mare favorită să o câştige. Au jucat căpitanul Heun-min Son, mijlocaşul Kang-in Lee (PSG), atacantul Hwang Hee-Chan (Wolves), dar şi alţi jucători la echipe din campionatele de top ale Europei.

Mai mult, naţionala sud-coreeană era pregătită de reputatul selecţioner Jurgen Klinsmann, instalat în funcţie de la 27 februarie 2023. Totuşi, toate aceste atuuri au fost în zadar. Sud-coreenii au fost eliminaţi în semifinalele Cupei Asiei de Iordania.

În finală, Iordania ar putea înfrunta gazdele şi campioana în exerciţiu Qatar sau Iranul, care nu a mai câştigat un titlu continental din 1976. Cele două echipe se întâlnesc miercuri.

Afla mai multe despre: cupa asieiiordaniacoreea de sud 

viewscnt
Articole similare