Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă. Marius Alexe a semnat cu una dintre echipele mari din România. A fost deja prezentat oficial

Surpriză uriaşă. Marius Alexe a semnat cu una dintre echipele mari din România. A fost deja prezentat oficial

Fotbal

Comentarii

Atacantul Marius Alexe, ajuns la 29 de ani, a semnat un contract până la finele acestui sezon competiţional cu formaţia antrenată de Nicolae Dică, FC Argeş Piteşti. Dacă totul merge bine, Alexe are opţiune de prelungire a înţelegerii.

Conducerea celor de la FC Argeş Piteşti i-a adus lui Nicolae Dică un atacant cu ştate vechi în fotbalul românesc, care îl poate ajuta să-şi îndeplinească obiectivul din acest sezon: promovarea. Cu unul dintre cele mai tinere loturi din Liga a ll-a, dar în lupta pentru locurile fruntaşe, Nicolae Dică a răbufnit după eliminarea din Cupa României şi a declarat că s-a gândit să renunţe la postul de antrenor la FC Argeş. Ca să-l mai îmbuneze, conducerea i l-au adus la echipă pe Marius Alexe. De asemenea, în ultimele două săptămâni FC Argeş i-a mai adus pe Andrei Prepeliţă şi pe francezul Kevin Moihedja

Cine este Marius Alexe

Marius Alexe a fost format de Dinamo, club unde a şi debutat în Liga 1. Ulterior, a fost împrumutat la Astra, a revenit la Dinamo, unde a devenit jucător de bază în perioada 2009-2013. Astfel a ajuns să fie împrumutat în Italia, în Seria A, la Sassuolo, pentru ca apoi, după o scurtă perioadă, să revină în ”Ştefan cel Mare”. Ulterior, în 2015, a fost achiziţionat de turcii de la Karabukspor, iar apoi a mai trecut pe la Podbrezova (Slovacia), Aris Limassol (Cipru), s-a întors la Karabukspor, iar în sezonul trecut a ajuns la Concordia Chiajna, pentru care a evoluat în opt meciuri.

Din vară, după ce Concordia a retrogradat în Liga 2, Alexe a devenit jucător liber de contract, iar acum a semnat cu FC Argeş. În cariera sa, Marius Alexe a bifat selecţii la naţionalele U17, U19, U21, iar la prima reprezentativă are opt meciuri, fără gol marcat.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare