Experiențe împreună.
You are here:

Surpriză uriaşă. Marius Alexe a semnat cu una dintre echipele mari din România. A fost deja prezentat oficial

Surpriză uriaşă. Marius Alexe a semnat cu una dintre echipele mari din România. A fost deja prezentat oficial

Fotbal

Comentarii

Atacantul Marius Alexe, ajuns la 29 de ani, a semnat un contract până la finele acestui sezon competiţional cu formaţia antrenată de Nicolae Dică, FC Argeş Piteşti. Dacă totul merge bine, Alexe are opţiune de prelungire a înţelegerii.

Conducerea celor de la FC Argeş Piteşti i-a adus lui Nicolae Dică un atacant cu ştate vechi în fotbalul românesc, care îl poate ajuta să-şi îndeplinească obiectivul din acest sezon: promovarea. Cu unul dintre cele mai tinere loturi din Liga a ll-a, dar în lupta pentru locurile fruntaşe, Nicolae Dică a răbufnit după eliminarea din Cupa României şi a declarat că s-a gândit să renunţe la postul de antrenor la FC Argeş. Ca să-l mai îmbuneze, conducerea i l-au adus la echipă pe Marius Alexe. De asemenea, în ultimele două săptămâni FC Argeş i-a mai adus pe Andrei Prepeliţă şi pe francezul Kevin Moihedja

Cine este Marius Alexe

Marius Alexe a fost format de Dinamo, club unde a şi debutat în Liga 1. Ulterior, a fost împrumutat la Astra, a revenit la Dinamo, unde a devenit jucător de bază în perioada 2009-2013. Astfel a ajuns să fie împrumutat în Italia, în Seria A, la Sassuolo, pentru ca apoi, după o scurtă perioadă, să revină în ”Ştefan cel Mare”. Ulterior, în 2015, a fost achiziţionat de turcii de la Karabukspor, iar apoi a mai trecut pe la Podbrezova (Slovacia), Aris Limassol (Cipru), s-a întors la Karabukspor, iar în sezonul trecut a ajuns la Concordia Chiajna, pentru care a evoluat în opt meciuri.

Din vară, după ce Concordia a retrogradat în Liga 2, Alexe a devenit jucător liber de contract, iar acum a semnat cu FC Argeş. În cariera sa, Marius Alexe a bifat selecţii la naţionalele U17, U19, U21, iar la prima reprezentativă are opt meciuri, fără gol marcat.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe