Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă! Renunţă Guardiola la Kane? Spaniolul e gata să transfere un alt super atacant

Surpriză uriaşă! Renunţă Guardiola la Kane? Spaniolul e gata să transfere un alt super atacant

Manchester City

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Pep Guardiola vrea să profite de situaţia în care se află Robert Lewandowski şi ar urma să încerce transferul său la Manchester City.

Robert Lewandowski vrea să plece de la Bayern Munchen. Manchester City vreau să transfere un număr 9 de calibru. În tot acest context, intervine Pep Guardiola, omul care îl cunoaşte şi apreciază foarte mult pe atacantul polonez.

”Lewandowski? Următoarea întrebare. Va rămâne la Bayern Munchen” a spus Guardiola într-o conferinţă de presă.

Dar, presa spaniolă crede că Guardiola va încerca să-l aducă pe polonez până la finalul campaniei de transferuri, în condiţiile în care mutarea lui Harry Kane se complică. City a făcut o ofertă uriaşă pentru super starul naţionalei Angliei, una refuzată însă de clubul londonez. După ce l-a adus pe Grealish, cel mai scumă jucător din istoria fotbalului englez, pare greu de crezut că City va mai face un efort financiar care să sară de 150 de milioane de euro pentru a-l transfera şi pe Kane.

Situaţie în care, transferul lui Lewandowski devine unul mult mai probabil, dacă într-adevăr, atacantul polonez este decis să plece de la Bayern Munchen, scrie presa spaniolă. 

Afla mai multe despre: robert lewandowskiguardiola 

viewscnt
Articole similare