Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ! Zidane ar putea prelua o echipă naţională: ”Într-un moment sau altul, el va prelua această funcţie”

SURPRIZĂ! Zidane ar putea prelua o echipă naţională: ”Într-un moment sau altul, el va prelua această funcţie”

Fotbal

Comentarii

Într-un interviu acordat celor de la Le Monde, actualul selecţioner al Franţei, Didider Deschamps a lăsat să se înţeleagă că Zinedine Zidane va fi următorul pe lista selecţionerilor.

Supranumit la Madrid "omul-miracol", Zinedine Zidane ar urma să devină viitorul selecţioner al naţionalei Franţei. Cei de la Le Monde au realizat un super interviu cu Didier Deschapms, actualul număr 1 de pe banca "cocoşilor galici", iar acesta a explicat: "Nu m-am gândit la viitorul selecţioner. Probabil că el va fi Zizou (n.r Zidane). Într-un moment sau altul, el va prelua această funcţie" a subliniat omul care a adus titlul mondial Franţei.

Varianta numirii lui Zidane la cârma primei reprezentative a mai fost vehiculată în ultimii ani şi chiar confirmată ca fiind o posibilitate de actualul antrenor de la Real Madrid.

Zinedine Zidane a reuşit să aducă de trei ori UEFA Champions League la Madrid ca antrenor, în trei sezoane consecutive (2015-2016, 2016-2017, 2017-2018). Tot pe banca Realului, Zizou a cucerit titlul de campion al Spaniei, Supercupa Europei (x2) şi Campionatul Mondial al Cluburilor (x2). Ca antrenor le-a pregătit doar pe Real Madrid Castilla (57 de meciuri) şi Real Madrid (în două mandate). Are 122 de victorii pe banca tehnică a Realului şi doar 22 de înfrângeri. În total, echipa blanco a marcat sub comanda sa 456 de goluri.

Afla mai multe despre: zinedine zidane 

viewscnt
Articole similare