Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprize mari în startul noului sezon din NBA. Ultimele două campioane, Lakers şi Golden State, înfrângeri usturătoare. Meciurile sunt la Telekom Sport

Surprize mari în startul noului sezon din NBA. Ultimele două campioane, Lakers şi Golden State, înfrângeri usturătoare. Meciurile sunt la Telekom Sport

NBA

Comentarii

Primul meci din noul sezon al NBA s-a jucat la New York, în Barclays Center, acolo unde Brooklyn Nets a primit vizita celor de la Golden State.

Cu Kevin Durant, revenit pe parchet după un an şi jumătate, şi cu Kyrie Irvin în mare formă, cei de la Nets au tranşat meciul încă din primele două sferturi.

Steph Curry, vedeta lui Golden State, a marcat 20 de puncte, însă n-a fost de ajuns, iar Brooklyn Nets s-a impus cu scorul de 125-99. Durant a încheiat partida cu 22 de puncte, 5 recuperări şi 3 pase decisive, în timp ce Irving a fost cel mai bun marcator al partidei cu 26 de puncte şi 4 assisturi.

Imediat după, a urmat un meci extrem de interesant între reprezentantele oraşului Los Angeles. Înaintea partidei dintre rivale, a avut loc festivitatea de premiere cu inelele de campioni pentru cei de la Lakers, care au cucerit, în octombrie, marele trofeu în urma ultimului act câştigat împotriva lui Miami Heat.

Iar rezultatul partidei a fost unul cu adevărat surprinzător. Campionii din NBA n-au putut să-i facă faţă lui Paul George, care a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 33 de puncte, iar Clippers s-a impus cu 116-109 în faţa rivalilor de la Lakers.

Joi dimineaţă, de la ora 02:30, în direct la Telekom Sport 1, Boston o întâlneşte pe Milwaukee, iar de la 05:30, va începe partida dintre Phoenix şi Dallas.

Afla mai multe despre: la lakers 

viewscnt
Articole similare