Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suso şi-a făcut praf fosta echipă: "Nu poţi să construieşti nimic la Milan"

Suso şi-a făcut praf fosta echipă: "Nu poţi să construieşti nimic la Milan"

AC Milan

Comentarii

Suso (26 de ani) a plecat în iarnă de la AC Milan şi chiar dacă este doar sub formă de împrumut, momentan, la FC Sevilla, deja şi-a uitat fosta echipă.

Într-un interviu acordat pentru cotidianul spaniol AS, Suso şi-a manifestat dorinţa de a rămâne definitiv la Sevilla. Mijlocaşul născut la Cadiz a vorbit şi despre haosul din ultimii ani, de la AC Milan. 

"În perioada mea la Milan, am avut trei preşedinţi, mai mulţi antrenori şi o mulţime de colegi. Nu poţi să contruieşti nimic solid când totul se schimbă în fiecare an", a declarat Suso despre fosta sa echipă. 

Suso a jucat la Milan între 2015 şi 2020, perioadă în care a jucat 153 de meciuri şi a marcat 24 de goluri. El a fost împrumutat pentru Sevilla un an şi jumătate, iar clubul andaluz este obligat să îl cumpere definitiv în cazul în care se va califica în UEFA Champions League. 

Înainte de suspendarea campionatului din cauza pandemiei de coronavirus, FC Sevilla ocupa locul 3 în LaLiga, care asigură prezenţa în grupele UEFA Champions League. 

Afla mai multe despre: susoac milan 

viewscnt
Articole similare