Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suspendarea lui Mihalache, redusă de Comisia de Recurs. Câte etape a primit fundaşul după intrarea dură la Koljic

Suspendarea lui Mihalache, redusă de Comisia de Recurs. Câte etape a primit fundaşul după intrarea dură la Koljic
Comentarii

Comisia de Recurs a FRF a redus suspendarea jucătorului echipei Poli Iaşi, Ovidiu Mihalache, de la opt la şase etape, pentru intrarea în urma căreia atacantul Universităţii Craiova, Elvir Koljic, s-a accidentat grav.

"Sancţiune disciplinară - Admite recursul formulat de jucătorul MIHALACHE MARIUS OVIDIU împotriva Hotărârii CDE nr. 185/21.10.2020. Modifică în parte Hotărârea CDE nr. 185/21.10.2020. În baza art. 63.1. b), cu aplicarea art. 43.4 şi 43.6. lit. a) din RD, sancţionează pe jucătorul Mihalache Marius Ovidiu cu suspendare pentru şase jocuri. Menţine celelalte dispoziţii ale Hotărârii recurate. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare", se arată în comunicat.

La 2 octombrie, Universitatea Craiova a învins-o pe teren propriu, scor 1-0, pe Poli Iaşi. Meciul a fost marcat de accidentarea gravă al lui Elvir Koljic, transportat la spital după un fault al lui Mihalache, care, ulterior, a fost eliminat. Atacantul oltenilor este aşteptat să revină la antrenamente în februarie 2021.

 

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare