Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suspendat de ANAD, Takayuki Seto a fost nevoit să se pregătească în condiţii grele: ”A fost o perioadă foarte grea” | EXCLUSIV

Suspendat de ANAD, Takayuki Seto a fost nevoit să se pregătească în condiţii grele: ”A fost o perioadă foarte grea” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Takayuki Seto a discutat despre perioada petrecută în afara gazonului, după suspendarea de opt luni primită de la ANAD.

Într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, Takayuki Seto a discutat despre coşmarul trăit în ultimele luni, de când a fost suspendat de ANAD. Pe lângă japonez, şi colegii Alex Ioniţă şi Kehinde Fatai au simţit furia legii, cei doi primind pedepse mai mari decât acesta, de un an, faţă de cea de opt luni primită de Seto.

Iar mijlocaşul a dezvăluit felul în care a înceract să se pregătească pentru revenire. Zi de zi, împreună cu Fatai, acesta s-a antrenat cum apuca, pe unde apuca, nedispunând de facilităţile din cadrul unui club de fotbal.

Takayuki Seto a fost nevoit să se pregătească în condiţii mizere

”Da, am terminat suspendarea şi pot să încep deja. Da, a fost o perioadă foarte grea pentru mine şi pentru colegii care au fost, dar ne-am antrenat fără condiţii, fără bani, fără nimic. După ce nu am jucat foarte mult timp, opt luni, este foarte greu.

Antrenamentele cu echipa nu se compară cu antrenamentele individuale. Eu mă antrenam cu Fatai şi este ok, mai bine decât singur. Făceam amândoi în fiecare zi”, a declarat Seto, pentru Telekom Sport.

Dintre cei trei, doar Alex Ioniţă a colaborat cu organele ANAD-ului, după ce i s-a promis că va primi o pedeapsă mai puţin aspră. Însă, cu câteva zile înainte de verdict, acesta a lansat alegaţii cum că ar fi fost obligat să depună mărturie, iar ANAD-ul i-a dat cea mai aspră pedeapsă dintre cei trei, un an, la fel ca Fatai.

Afla mai multe despre: takayuki setosuspendări anadsuspendări astra 

viewscnt
Articole similare