Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Tactica" lui Rednic pentru primul lui derby după doi ani şi jumătate: " Sunt mai tehnici decât noi"

"Tactica" lui Rednic pentru primul lui derby după doi ani şi jumătate: " Sunt mai tehnici decât noi"
Comentarii

Ultimul etern derby pentru Rednic a fost returul semifinalei de Cupă din aprilie 2016. Atunci meciul se termina la egalitate, dar dinamoviştii prindeau finala competiţiei.

Rednic a fost talismanul câinilor în derbyurile jucate contra marii rivale în ultimul său mandat la Dinamo. Atunci din şase meciuri, roş-albii nu au pierdut niciunul.  
 
"Este un meci foarte important pentru noi avem nevoie de puncte încercăm să le obţinem pe toate trei. Avem un adversar bun, cu jucători cu mare calitate, jucători tineri de perspectivă, nu au evoluţii constante, dar ca valoare sunt jucători care pot face diferenţa prin jocul colectiv, sper să îi blocăm să nu le dăm spaţii, să îi surprindem şi să înscriem. Dacă am avea 19 puncte după acest meci ar fi grozav, mai ales că am învinge o echipă care se bate la campionat, de aceste meciuri nu mi-e teamă. Sunt echipe care încearcă să îşi impună jocul lor, încerc să ne organizăm foarte bine şi să profităm de spaţiile care vor apărea. Calculele sunt simple să luăm cele trei puncte la fiecare meci, fac calcule funcţie de locul 6 pe care încercăm să îl prindem" a declarat antrenorul lui Dinamo. 
 
Hanca, Nistor, Cooper, Katsikas şi Salomao nu s-au antrenat astăzi cu grupul. Au probleme musculare iar Rednic a preferat să nu rişte. 
 
"Când e Steaua - Dinamo nu mai trebuie să ţinem cont pe ce loc eşti, avem nevoie de susţinerea fanilor sper să îi răsplătim. Sunt dezamăgit, am văzut nişte imagini cu terenul, dar ambele echipe joacă pe acelaşi gazon, noi am fi avantajaţi pentru că ei sunt mai tehnici decât noi. Bizonul nu face parte dintre ei, nu este tehnic, la el important e să o aduci în faţa porţii. La meciurile astea eu sunt sigur că jucători mei se vor concentra la maxim" a adăugat Rednic. 

 

Afla mai multe despre: rednicdinamognohere 

viewscnt
Articole similare