Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Talismanul roş-albaştrilor în Cupa României. Olăroiu a analizat şansele FCSB-ului cu Dinamo: „Pentru outsideri, e mai bine, există o şansă” | EXCLUSIV

Talismanul roş-albaştrilor în Cupa României. Olăroiu a analizat şansele FCSB-ului cu Dinamo: „Pentru outsideri, e mai bine, există o şansă” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Cosmin Olăroiu are cele mai frumoase amintiri legate de Cupa României. În 2011, tehnicianul lui Jiangsu o ajuta pe FCSB să câştige trofeul în faţa rivalei Dinamo. A fost de altfel şi penultima cupă din cele 23 cucerite de roş-albaştri.

„Dinamo e un club cu o tradiţie foarte mare, un club puternic şi trebuie să revină acolo unde îi e locul. Am fost la un derby FCSB - Dinamo, la ultimul din campionat şi Dinamo a câştigat, deşi FCSB era favorită pe hârtie. Se mobilizează la derby-uri şi diferenţa teoretică dispare”, a declarat Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport.

Deşi nu a stat pe bancă la partida din 2011, Cosmin Olăroiu a condus-o pe FCSB spre ultima ei Cupă a României. Roş-albaştrii s-au impus în finala de la Braşov datorită golului marcat de Nicolae Dică şi al autogolului înscris de Bărboianu. De cealaltă parte, Torje a înscris atunci pentru roş-albi. 

„Sper să fie de bun augur”, a adăugat antrenorul care are în palmares un campionat şi o Supercupă cu FCSB.

Returul este programat pentru data de 8 iulie.

„(FCSB favorită?)
În general, echipele mai puternice sunt favorite în două meciuri pentru că au două şanse, fiind o echipă mai experimentată, mai puternică, mai valoroasă, ştie să-şi valorifice avantajul acesta. Pentru outsideri, e mai bine un meci, există o şansă mai mare pentru ei”
, a completat tehnicianul lui Jiangsu.

  • Manşa tur a „dublei” Dinamo - FCSB din semifinalele României este în direct pe Telekom Sport 1, joi, de la ora 20:00

Afla mai multe despre: olaroiufcsbsteauadinamocupa 

viewscnt
Articole similare