Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tânărul marcator de marţi al lui Bayern îşi alege naţionala. Musiala a ales între Anglia şi Germania

Tânărul marcator de marţi al lui Bayern îşi alege naţionala. Musiala a ales între Anglia şi Germania

Bayern Munchen

Comentarii

După diverse zvonuri legate de viitorul său internaţional, Jamal Musiala şi-a făcut decizia. După ce a înscris marţi pentru Bayern împotriva lui Lazio, fostul jucător din academia lui Chelsea a anunţat că va juca pentru ţara unde s-a născut, adică Germania.

Jucătorul lui Bayern Munchen, Musiala, şi-a ales naţionala

Jamal Musiala s-a născut la Stuttgart pe 26.02.2003, dintr-o mamă nemţoaică şi un tată englez, cu origini nigeriene. Jucătorul ce va împlini 18 ani în doar câteva zile a declarat că a ales ”die mannschaft” peste ”the three lions”, după un lung proces de gândire. Tânărul fotbalist a locuit în Germania până la 7 ani, apoi s-a mutat în Anglia, unde a continuat să joace fotbal şi s-a alăturat academiei lui Chelsea.

La 16 ani însă, Musiala a făcut decizia de a se întoarce în ţara natală şi a semnat cu Bayern. În acest sezon,  jucătorul de 17 ani a reuşit să pătrundă în prima echipă şi după ascendenţa sa a fost nevoit să îşi grăbească decizia legată de apartenenţa sa la una dintre selecţionate.

”Anglia este casa mea. Îmi este greu să găsesc cuvinte care să explice ce înseamnă această ţară pentru mine, datorită amintirilor minunate pe care le am acolo. Iubesc Germania şi iubesc Anglia şi asta nu se va schimba, dar m-am gândit mult la ce e mai bine pentru viitorul meu.

Unde voi avea mai multe şanse să joc? În final, am avut un sentiment de o vreme că decizia corectă este să reprezint Germania, pământul unde m-am născut. Totuşi, nu a fost deloc o decizie uşoară pentru mine”, a declarat Musiala pentru the Athletic.

Tânărul reprezentase ambele ţări la nivelul de tineret, dar de acum încolo va fi disponibil doar pentru selecţionatele Germaniei.

VIDEO | Ratare incredibilă în Petrolul- Metaloglobus

Afla mai multe despre: bayern munchen 

viewscnt
Articole similare