Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tănase, în apărarea Craiovei: ”E început de sezon şi la ei!” Ce spune despre plecarea de la FCSB: ”Dacă apărea, cred că mă anunţau”

Tănase, în apărarea Craiovei: ”E început de sezon şi la ei!” Ce spune despre plecarea de la FCSB: ”Dacă apărea, cred că mă anunţau”

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a vorbit la finalul partidei derby cu Universitatea Craiova.

 FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-1 (3-0), echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a II-a Ligii 1.  Au marcat. Moruţan '7, Octavian Popescu '16, Cordea '43, Mateiu '60 (a) / Markovici '64.

După acest succes, FCSB a urcat pe locul 3 în clasament, cu 4 puncte, la două puncte de Rapid şi CFR Cluj, de pe primele două locuri. CSU Craiova ocupă locul 9, cu trei puncte.


Florin Tănase, cel mai bun marcator al roş-albaştrilor în stagiunea trecută a vorbit imediat după meci: ”Mai avem de muncă. Nu cred că ne-am creat foarte multe ocazii. Într-adevăr, suntem mulţi în atac, dar este bine, pentru că este concurenţă. Sperăm să fim sănătoşi, să avem soluţii şi pe bancă. Nu ne încurcă faptul că suntem mulţi. Eu sper să jucăm bine toţi şi să avem reuşite. Şi la Craiova e început de sezon, nu poţi să-ţi faci o părere acum. Eu cred că au un lot valoros şi se vor bate acolo sus.”

Internaţionalul român este unul dintre cei mai curtaţi jucători ai roş-albaştrilor. El a vorbit despre posibilitatea de a pleca de la FCSB: ”Nu ştiu nimic despre oferta din America. Am ştiut despre o singură ofertă, cea din Emirate. Nea Gigi a vrut mai mulţi bani. Nu a apărut. Dacă apărea, cred că mă anunţau”

Tănase s-a uitat şi la meciul naţionalei de la Jocurile Olimpice. Decarul FCSB-ului crede că naţionala lui Rădoi se va califica din grupă: ”M-am uitat la meci. S-a întâmplat să primească acel gol şi acolo cred că s-a rupt jocul, apoi a venit roşul acela al lui Ion Gheorghe. După părerea mea, să dai al doilea galben acolo, este cam mult. Am încredere că vor bate în ultimul meci şi ne vom califica. ”

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare