Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tănase, ironic după ce a fost criticat de Gigi Becali: "Au jucat rezervele". Ce spune decarul vicecampioanei despre şansele la titlu

Tănase, ironic după ce a fost criticat de Gigi Becali: "Au jucat rezervele". Ce spune decarul vicecampioanei despre şansele la titlu

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a fost rezervă la partida cu CFR Cluj atunci când l-a înlocuit pe Pintilii în finalul primei reprize. Titular în Cupa României, fotbalistul de 24 de ani a avut o reacţie interesantă când a fost întrebat despre viitoarele meciuri ale roş-albaştrilor.

Cu Man şi Moruţan reveniţi după accidentări FCSB nu a avut o probleme cu o echipă de ligă secundă în competiţia surprizelor. Tănase însă nu ia ca reper jocul de la Voluntari. 

"Nu ştiu cum arată echipa că astăzi am jucat rezervele, să vedem în meciurile următoare" a fost comentariul lui Tănase după victoria cu 2-0 a roş-albaştrilor. Fotbalistul ajuns în urmă cu trei ani la FCSB s-a simţit deranjat după ce Gigi Becali l-a luat în colimator după meciul cu CFR Cluj, de duminica trecută. 

"Nu ştiu ce se întâmplă cu el. Parcă e aerian. Nu e pe teren. Parcă e pe altă planetă!", declarase Gigi Becali la finalul remizei albe împotriva clujenilor. 

La fel ca şi Gigi Becali, Tănase visează şi el să câştige titlul în primăvară. Ar fi primul pentru mijlocaş de când a ajuns la FCSB. 
 
"Totul e posibil matematic, dar trebuie să o luăm pas cu pas, să intrăm în play-off şi după putem să discutăm de campionat" a adăugat fotbalistul vicecampioanei. 

Afla mai multe despre: fcsbtănasegigi becalimetaloglobusrezervă 

viewscnt
Articole similare