Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţara în care autorităţele au voie să-i împuşte mortal pe cei care nu respectă măsurile anti-COVID! Ordin direct "Trage pentru a ucide"

Ţara în care autorităţele au voie să-i împuşte mortal pe cei care nu respectă măsurile anti-COVID! Ordin direct "Trage pentru a ucide"

Diverse

Comentarii

Autorităţile din Coreea de Nord ar fi emis un ordin "trage pentru a ucide" pentru a preveni intrarea noului coronavirus în ţara aflată sub regimul lui Kim Jong-un, conform comandatului forţelor armate ale SUA din Coreea de Sud, Robert Abrams.

Pe 19 iulie, Coreea de Nord a descoperit un caz de infectare cu COVID-19 în rândul unei persoane care s-a întors clandestin în ţară. Între timp, regimul de la Pyongyang a înshis graniţa cu China şi ar fi apelat la o măsură drastică. 

Conform comandatului forţelor armate ale SUA din Coreea de Sud, Robert Abrams, grănicerii şi forţele speciale au dreptul de a deschide focul asupra celor care forţează trecerea graniţei cu China. 

"Coreea de Nord a introdus o nouă zonă-tampon, la doi kilometri de graniţa cu China. Forţele speciale au ordin direct de a trage pentru a ucide", a declarat Abrams în cadrul unei conferinţe de presă, conform AFP. 

Cele mai afectate ţări de COVID-19 sunt SUA, India, Brazilia, Rusia şi Peru. 

 

Afla mai multe despre: coronaviruscoreea de nord 

viewscnt
Articole similare