Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tată, eu am zis să căutăm un fundaş central!” Ultimul ordin dat de Gigi Becali la FCSB! Ce a spus despre Vinicius

”Tată, eu am zis să căutăm un fundaş central!” Ultimul ordin dat de Gigi Becali la FCSB! Ce a spus despre Vinicius

FCSB

Comentarii

Gigi Becali caută în continuare un fundaş central, iar fostul jucător din Gruia, Paulo Vinicius, ar putea ajunge sub comanda lui Dinu Todoran.

Fundaşul brazilian în vârstă de 36 de ani este liber de contract, iar latifundiarul din Pipera nu a exclus o potenţială aducere a lui la FCSB. 

”Tată, eu am zis să căutăm un fundaş central!”

”Nu ştiu deocamdată. Tată, eu am zis să căutăm un fundaş central. Nu ştiu acum ce au căutat aştia ai mei, dar o să vedem. Căutăm fundaş central, dar nu am luat legătura cu el. E posibil ca ăştia ai mei să fi luat legătura, nu ştiu”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Imediat după meciul cu FCSB, ultimul din sezonul trecut, fundaşul central de 36 de ani şi-a anunţat despărţirea de CFR Cluj. Venit în vara lui 2017 la campioana României, Vinicius s-a impus rapid în echipa ardeleni lor şi a strâns 138 de meciuri pentru echipa din Gruia, perioadă în care a marcat 16 goluri.

"A fost o plăcere să câştig patru trofee. Am dat totul pentru această echipă, iar acum plec cu capul sus", a fost mesajul postat de Paulo Vinicius pe pagina personală de Facebook.

Afla mai multe despre: becali-fcsb-vinicius 

viewscnt
Articole similare