Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tatăl unui fotbalist din Liga 1 coordonează activitatea de la Boca Juniors. Lucrează alături de marele Juan Roman Riquelme

Tatăl unui fotbalist din Liga 1 coordonează activitatea de la Boca Juniors. Lucrează alături de marele Juan Roman Riquelme

Superliga

Comentarii

Raul Cascini, tatăl fotbalistului de la FC Botoşani, Juan Cascini, este unul dintre cei mai importanţi oameni din conducerea Bocăi Juniors.

Alături de marele Juan Roman Riquelme, Raul Cascini este unul dintre şefii de la Boca Juniors. Într-un interviu acordat presei din ţara sa natală, Directorul Sportiv de la Boca a vorbit despre proiectele de viitor ale uriaşului club argentinian şi a anunţat că Boca Juniors va miza şi mai mult pe tinerii şi talentaţii săi jucători din propria pepinieră.

”Boca Juniors generează o simpatie pe care niciun alt club nu o poate general. Am avut mulţi antrenori mari alături de care am lucrat, şi pot să vă spun că niciunui fotbalist nu îi place să fie minţit. La noi, există o transparenţă totală şi vrem să acordă tinerilor nu doar încredere ci şi deschidere totală”

Juan Cascini a vorbit şi despre fiul său care evoluează în prezent în Liga 1, la FC Botoşani: ”Este un copil foarte liniştit şi foarte serios. Nu cred că îi pasă că are pe spate numele meu. Mi-ar plăcea să-l văd jucând pentru Boca Juniors, dar cred că nici măcar nu i-a trecut asta prin cap până acum”.

Bautista Cascini are 22 de ani şi este evaluat de site-ul de specialitate transfermarkt la 300 de mii de euro.  El a fost adus anul trecut în septembrie la Botoşani şi provine de la Estudiantes La Plata. A mai jucat în cariera sa şi în Cipru, la APOEL Nicosia.

Afla mai multe despre: cascini 

viewscnt
Articole similare