Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor a fost arestat după ce a bătut doi poliţişti din Constanţa

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor a fost arestat după ce a bătut doi poliţişti din Constanţa

Gimnastică

Comentarii

Tatăl fostei gimnastei Cătălina Ponor (33 de ani), Florin Barbascu, a fost reţinut după ce a bătut, ieri, doi poliţişti din Constanţa.

Florin Barbascu, tatăl vitreg al fostei gimnaste, ar fi fost protagonistul unui mare incident, după ce acesta ar fi lovit cu pumnii doi poliţişti locali care încercau să îl imobilizeze, după ce iniţial bărbatul refuzase să se legitimeze. Din primele informaţii oferite de focuspress.ro, ambii poliţişti au fost transportaţi la spital, necesitând 3-4 zile de îngrijiri medicale. Incidentul a fost suprins de camerele de vedere din incita unei sălii de fitness, astfel că, oamenii legi, după ce au studiat imaginile, au deschis un dosar de cercetare penală pentru infracţiune de ultraj. 
Florin Barbascu, tatăl vitreg, al fostei gimnaste, este un fost sportiv de performanţă, care acum joacă rugby într-o echipă de olb boys de pe Litoral. 

Cine este Cătălina Ponor

Cătălina Ponor şi-a anunţat retragerea din activitate după Campionatele Mondiale de la Montreal, ultimul concurs la care a participat fiind Openul Mexican, derulat la 25 noiembrie 2018, unde a câştigat două medalii de aur şi una de argint. La finalul acelei întreceri a izbucnit în lacrimi. În cariera sa, Cătălina Ponor a cucerit 23 de medalii la competiţiile majore: 5 la Jocurile Olimpice (3 aur, 1 argint, 1 bronz), 5 la Campionatele Mondiale (3 argint şi 2 bronz) şi 13 la Campionatele Europene (8 aur, 2 argint şi 3 bronz).

Afla mai multe despre: catalina ponor tata arest 

viewscnt
Articole similare