Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Te vei transfera de la Steaua?” Răspunsul oferit de Bogdan Chipirliu | EXCLUSIV

”Te vei transfera de la Steaua?” Răspunsul oferit de Bogdan Chipirliu | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Bogdan Chipirliu (30 de ani) a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Orange Sport.

CSA ocupă primul loc în clasamentul Ligii 2, însă nu va putea promova nici la finalul acestui sezon din cauza statului pe care îl are. FRF şi LPF nu îi vor da drept de promovare pe prima scenă a fotbalului, până nu va avea un investitor privat. 

Dacă se va asocia cu o societate privată până la începutul ediţiei viitoare a Ligii 2, CSA Steaua va putea promova abia la finalul sezonului viitor.

Fotbalistul a fost întrebat despre un eventual transfer de la Steaua. El a spus că nu se gândeşte acum la aşa ceva şi că se simte iubit la echipa din Liga 2. 

”De un transfer nu pot să vă spun deocamdată nimic, pentru că sunt încă sub contract. Mă simt bine! Mă simt iubit aici şi chiar nu-mi stă gândul la un transfer!”, a spus Bogdan Chipirliu, la Orange Sport. 

Chipirliu, golgheterul din Liga 2

Pe podium se află Bogdan Chipirliu (CSA Steaua), vârf cu 11 goluri, urmat de mijlocaşul central Angelo Cocian (Unirea Dej, 8 goluri) şi de mijlocaşul de profil defensiv Lorant Kovacs (FK Csikszereda, 7 goluri).

CSA Steaua revine în competiţie, în Liga 2, la finalul lunii februarie 2023. 

Steaua este lider după primele 16 etape (33 de puncte), urmată de Poli Iaşi şi Oţelul Galaţi, ambele cu câte 31 de puncte.

Afla mai multe despre: steaua-bogdan chipirliu-liga 2 

viewscnt
Articole similare