Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teixeira, omul meciului cu Rudar: ”Mă bucur de fotbal şi mă bucur că am câştigat astăzi”

Teixeira, omul meciului cu Rudar: ”Mă bucur de fotbal şi mă bucur că am câştigat astăzi”

UEFA Europa League

Comentarii

Filipe Teixeira, cel mai bun jucător în victoria cu 2-0 în faţa lui Rudar, spune că această victorie nu este echivalentă cu o calificare. Mijlocaşul portughez spune că FCSB ar fi trebuit să marcheze şi golul de 3-0.

Teixeira a fost omul meciului cu Rudar, deşi va împlini 38 de ani în octombrie. Mijlocaşul portughez  a marcat un gol, a avut un altul anulat şi a fost permanent implicat în acţiunile ofensive. Teixeira spune că FCSB ar fi trebuit să înscrie încă o dată:

”Am dat două goluri, a fost anulat încă unul. A fost OK până la urmă, urmează meciul acasă, încă nu s-a decis nimic. Este un avantaj bun pentru noi, confortabil, obiectiv îndeplinit. Acum important este meciul cu Dinamo şi sperăm să terminăm meciul fericiţi. Rudar nu este o echipă slabă, dar e păcat că nu am putut să marcă al treilea gol, care, după părerea mea, ar fi decis calificarea. Noi trebuie să ne facem treaba, să ne simţim bine pe teren. Eu sunt bine, mă bucur de fotbal şi mă bucur că am câştigat astăzi. Cu Dinamo va fi un meci frumos, ambele galerii vor face spectacol şi sper că şi noi, jucătorii, vom face spectacol”, a declarat Filipe Teixeira pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: filipe teixeirafcsbrudareuropa league 

viewscnt
Articole similare