Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teja, dezamăgit după înfrângerea cu CFR-ul. ”Când facem o greşeală se vede pe tabelă”. Ce le-a reproşat jucătorilor săi

Teja, dezamăgit după înfrângerea cu CFR-ul. ”Când facem o greşeală se vede pe tabelă”. Ce le-a reproşat jucătorilor săi

Superliga

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a pierdut în deplasare, cu scorul de 0-1, meciul disputat împotriva CFR Cluj, în runda cu numărul 24, din Liga 1. Formaţia lui Mihai Teja ar fi putut fi înfrântă cu un scor mult mai mare, dar portarul Buzbuchi a prins o formă de zile mari şi s-a opus în nenumărate rânduri încercărilor ”Cfr-iştilor”. De la venirea noului tehnician, Gaz Metan a reuşit doar o victorie şi are slabe şanse să prindă play-off-ul. În urma partidei, Teja a discutat despre prestaţia baieţilor săi.

”După aspectul jocului, au avut mai multe ocazii. Vreau să-l felicit pe Buzbuchi, a făcut un meci foarte bun, bravo lui! A apărat foarte bine! Puteam cu puţin noroc, dar n-am avut acel noroc nici la Botoşani, nici aici. Facem şi greşeli, din păcate când facem o greşeală, două, se vede pe tabelă. O primă repriză dominată de ei clar, n-am ţinut de minge, cu multe ocazii, frică, nu ştiu de ce. Trebuie să ai personalitate când ai mingea, trebuie să joci fotbal chiar dacă pierzi, trebuie să-l joci. A doua repriză a fost mai bună pentru noi, chiar dacă am luat golul acela”, a declarat Mihai Teja, în urma partidei.

Astfel, CFR Cluj o egalează pe FCSB, cu 51 de puncte şi împarte primul loc cu ”roş-albaştrii”. De cealaltă parte, Gaz Metan Mediaş rămâne pe poziţia a 10-a şi alunecă în lupta pentru play-off.

Afla mai multe despre: liga 1gaz metan mediaşicfr clujmihai teja 

viewscnt
Articole similare